Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiam szeret korbe-korbe...

A fiam szeret korbe-korbe forogni, elszediti magat. Ez bajra utalhat?

Figyelt kérdés

Masfel eves a kisfiam, szep fejlett gyerek, nagysagra is, mozgasban is es szellemileg is.

Mostanaban szereti, ha korbe-korbe porgetem, illetve mar regen, amikor zenet hall, akkor ugy tancol, hogy korbe forog. Mivel tetszik neki a szedules (jatszoteren is a forgo a kedvence es nagyon jokat kacaraszik), igy most rajott, hogy egyedul is csinalhatja.

Korbe forog a tengelye korul, kozben meg vigyorog.

Szerintem ez teljesen normalis, tetszik neki es azert csinalja. De a ferjem anyukaja attol fel, hogy ez valami bajra utal, mert szerinte a szellemi fogyatekosak szoktak ilyet csinalni. Egyebkent joban vagyunk, nem kotekedo, jo indulatu asszony, de teny, hogy hozzam kepest tul aggodo (ket tusszentes miatt mar orvoshoz kuldene).

Biztos vagyok benne, hogy a fiamnak nincs baja, latom rajta, de mar nagyon unom, hogy idorol idore elokerul ez a tema, nagyon bantja a lelkemet es estenkent, amikor nezem a gyonyoru, alvo fiamat, akkor eszembe jut es pityeregni is szoktam, hogy miert kell azt mondani ra, hogy esetleg beteg.

Most mar ott jarunk, hogy gyermekorvoshoz kulon ezert szeretne bennunket elkuldeni.

A ti gyermeketek is csinalta ezt? Ismertek esetleg olyan cikket, oldalt, ahol tisztan es erthetoen leirjak, hogy ez egy normalis jelenseg? Szeretnem megmutatni a nagyinak, hogy megnyugodjon.

(Hozzateszem, hogy ezt a porgetest nem mindig csinalja a fiam, van, hogy napokig eszebe sem jut, majd rajon, hogy ez is van es akkor egymas utan nehanyszor.)

2010. júl. 7. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet most (2020.) ezzel a sok pörgő gyerekkel?!

Mire számítsak?

2020. márc. 9. 09:56
 12/16 A kérdező kommentje:

Teljesen rendben van a fiam, semmi baja.

Mar 11 eves, makk egeszseges, okos gyerek, evfolyamelsok kozott van egy 90 fos evfolyamon, szoval szellemileg sincs semmi baja.

A legkisebb testvere 16 honapos es mar csinalja ezt a forgast o is.

2020. márc. 10. 10:20
 13/16 Károly György Tamás válasza:
Én is csináltam. Mensa-tag vagyok.
2022. okt. 12. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is menzás voltam. Kedvencem a májgaluska leves és az aranygaluska volt (néha spagetti).
2023. máj. 1. 23:01
 15/16 anonim válasza:
2023-ban tilos forogni. Egyből autista a gyerek. Az óvónő szerint én is, mert en is szeretek forogni. Más tünet nem utal autizmusra, de ők nem értik, miért forog a gyerek, így hát most kaptunk egy csomó papírt, hogy vigyem ide-odq-amoda, hátha...
2023. okt. 3. 13:07
 16/16 anonim válasza:
Pörögnek még a gyerekek? Az lányom is mostanában kezdte . Aztán el kezdtem olvasgatni.. hát mit mondjak nem nyugodtam meg
nov. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!