A fiam szeret korbe-korbe forogni, elszediti magat. Ez bajra utalhat?
Masfel eves a kisfiam, szep fejlett gyerek, nagysagra is, mozgasban is es szellemileg is.
Mostanaban szereti, ha korbe-korbe porgetem, illetve mar regen, amikor zenet hall, akkor ugy tancol, hogy korbe forog. Mivel tetszik neki a szedules (jatszoteren is a forgo a kedvence es nagyon jokat kacaraszik), igy most rajott, hogy egyedul is csinalhatja.
Korbe forog a tengelye korul, kozben meg vigyorog.
Szerintem ez teljesen normalis, tetszik neki es azert csinalja. De a ferjem anyukaja attol fel, hogy ez valami bajra utal, mert szerinte a szellemi fogyatekosak szoktak ilyet csinalni. Egyebkent joban vagyunk, nem kotekedo, jo indulatu asszony, de teny, hogy hozzam kepest tul aggodo (ket tusszentes miatt mar orvoshoz kuldene).
Biztos vagyok benne, hogy a fiamnak nincs baja, latom rajta, de mar nagyon unom, hogy idorol idore elokerul ez a tema, nagyon bantja a lelkemet es estenkent, amikor nezem a gyonyoru, alvo fiamat, akkor eszembe jut es pityeregni is szoktam, hogy miert kell azt mondani ra, hogy esetleg beteg.
Most mar ott jarunk, hogy gyermekorvoshoz kulon ezert szeretne bennunket elkuldeni.
A ti gyermeketek is csinalta ezt? Ismertek esetleg olyan cikket, oldalt, ahol tisztan es erthetoen leirjak, hogy ez egy normalis jelenseg? Szeretnem megmutatni a nagyinak, hogy megnyugodjon.
(Hozzateszem, hogy ezt a porgetest nem mindig csinalja a fiam, van, hogy napokig eszebe sem jut, majd rajon, hogy ez is van es akkor egymas utan nehanyszor.)
Szia.Az én kisfiam 22hónapos,és ő is szereti,pörög-forog,szereti ha pörgetjük és dobáljuk,sőt:leül az ülőgarnitúrára és dobálja hátra a fejét(szinte visszapattan).Van, hogy még a babakocsiban is ezt csinálja.Szerintem ez tök normális,mi a nővéremmel kicsikénz,imádtunk pörögni,volt, hogy hányásig forogtunk:-).És,itt vagyunk,semmi bajunk.Szerintem csak elszórakoztatja magát,én nem bánom,bár figyelek rá,mert néha úgy bepörög,hogy elesik:(.Nincs a fiaddal semmi baj.
Szép napot.
Üdv:Vera
Jajjj dehogy beteg. Nincs semmi baja.
Az én fiam is csinálja, kb. 1 éves kora óta, most 21hónapos és még mindig mániája a forgás. Táncolni is úgy táncol, de valamikor csak úgy rájön és elkezd forogni.
13 hónapos lányomnak ez az új szokása...és más babákat is ismerek, akik pörögnek-forognak.
Nincs baj.:)
Koszonom a valaszokat, nagyon halas vagyok Nektek!
Gondoltam, hogy semmi baj, de ha tobbszor hallgatja az ember, hogy esetleg beteg a gyereke, akkor azert mar kezd felni...
Nah, mindjart hivom es megnyugtatom, hogy rendben van az unokaja.
Jah, igen, ugralozebra: nekunk is van, o ugral is rajta, de azon is forog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!