Mikor kezdett el forogni hasról-hátra vagy hátról hasra a 4 hónapos babátok?
Pont 4 hónaposan fordult először hasról hátra, de aztán vagy 3 hétig nem csinálta. 5 hónapos és két napos volt amikor hátról hasra fordult, és onnantól kezdve elkezdett pörögni-forogni is.
Nem vagytok lemaradva, ne aggódj, és sok baba amúgy is előjel nélkül fordul meg egyik napról a másikra.
Szia!Mi jövő héten leszünk 4 hósak,de még az én babám sem csinálja.Pici segítséggel hasra fordul,de az enyém amúgy rendesen utál hason lenni.
Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni,kíváncsi leszek a válaszokra én is:)!
üdv:16 hetes kislány anyukája
Ikreim mindketten 3,5 hós koruk óta forognak hasról hátra.
Nemrég múltak 5 hósak, hátról hasra forgással próbálkoznak, de még nem megy nekik. A konduktor mutatta, hogyan gyakoroljam ezt velük, így néha a kezüket fogva együtt forgunk egyet, vagy ugyanez lepedőben. De ha ők nem küzdenek érte, hogy úgy mondjam, akkor hagyom őket.
A védőnőnk szerint fél éves kor körül kezdenek forogni a babák átlagban, van aki előbb, van aki később.
Lánykám hátról hasra 3 hónaposan, 4 hónapos volt mikor vissza, 5 hósan kúszott,most 6.5 hós és próbálkozik a mászással,és a felüléssel, eddig sikertelenül:(
De ahogy a válaszokból is látod,minden baba fejlődési üteme más, szerintem nem vagytok lemaradva.
2hete biztos forog a lánykám, kész csatákat vívunk pelenkázás alatt, mert ő ahogy leteszem már hason is van.
Hasról hátra is tud, de imád hason lenni, elvétve fordul hátra.
A kúszás "minden verzióját" gyakorolja, most mint a hernyócska úgy közlekedik, de pár alkalommal sikerül szabályosan is előre haladnia:D
Jesszum mindjárt 5hónapos lesz(bő 2hét)(öregszem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!