Tudtátok hogy a hipp üveges tejbegríz (jóéjt) bio TEHÉNTEJBŐL készül?
El sem akartam hinni, amikor rákérdeztem a hippnél h. milyen tej és ezt válaszolták. Ennyit arról, hogy a gyártókban meg lehet bízni, hogy a babáknak való ételt kínálnak. Mivel ez 6 hós kortól adható.
Visszakérdeztem, hogy legalább módosított tej vagy tiszta tehéntej, ami 12 hóig nem javasolt - azóta nincs válasz...
Nem volt ráírva?
Nagyon durva azért! Felháborító!!! Ha lehetne, lobbiznék ellene én is ellene, mert ez tűrhetetlen, hogy a babáknak való ételben olyan anyag (pl. tehéntej) van, amit majd csak 1 éves kor felett ehet! És eladják úgy, hogy 6 hótól ehető?! Durva!
Miért, milyen tejből készülne? Anyatejből? :-(
Na, ezért nem kap a babám semmi üvegeset, csak amit én főzök neki.
Ezt találtam a neten, valaki már érdeklődött ez után a termék után:
Ezt úgy kell elképzelni , mintha darabokra törnél egy jégcsapot és azt tennéd mikroszkóp alá, meg egy hópihét
a jégnek szúrós végződései vannak, a hópehelynek, tompa, kerek.
Na a tehéntej fehérje kristálya a jégcsaphoz hasonlit
a finomitott babatejeké pedig olyan, mint a hópihéjé
remélem érthető voltam :-D
a tejfehérjét sem a vese, sem a máj nem tudja lebontani, ezért nem is az allergiaveszély miatt nem ajánlják, hanem mert tönkreteszi baba lebontó és méregtelenitő szerveit.
10 hónaposnak adhatod a hippest:-D
Már ne is haragudjatok, de mit hittetek?
A tápszer, a tejpép is tehéntejből készül, még a HA is.
Nem kell egyből fújogni a gyárakra. Ők olyan technológiával dolgoznak, hogy pl. módosítani tudják úgy a tejet, hogy az emészthető legyen a babáknak is.
Ugyanezért lehet pl. epres, málnás üveges bébiételeket kapni. Mert ők ki tudják vonni az allergizáló részeket.
Bocs, itt az egész link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!