Tejbegríz tejből? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Olyan anyukák válaszát szeretném kérni, akik 1 éves kor előtt adtak a babának tejből tejbegrízt!
Lett ennek valamilyen következménye?"Pozitív" és negatív is érdekel.
Előre szólnék, hogy azok akik csak azért válaszolnak, hogy leugassanak ezzel kapcsolatban, hogy egyáltalán eszembe jut, azonnal lepontozom, mert a kérdés nem erről szól, és számomra az nem hasznos válasz.Tisztában vagyok a mai állásponttal, ezzel kapcsolatban.
Köszönöm
A fiamat nem tudta szoptatni,már 6 hetes korától kapott tejet és tejbegrízt. Tökéletesen egészséges.
Mi is teje nőttünk fel,és egyikünk sem allergiás,vagy beteg. Nem értem,hogy ha a mi gyomrunk fel tudta dolgozni a tejet és a többi ételt,akkor egy mai gyerek miért nem?
Elég sok anyukát ismerek a környezetemben,aki a régi módon ad enni a babájának,és egyik sem allergiás,vagy beteg.
Igaz, hogy én nem adtam a gyerkőceimnek ilyen korban tehéntejből készült tejbegrízt, így tapasztalatról nem tudok beszámolni. Viszont a múlt héten olvastam, hogy a gyerekkori diabétesz kialakulásának egyik oka lehet pl. a tehéntej túl korai bevezetése, ez a többi mellett számomra is új volt. A tej túl korai bevezetésének egyébként nem azonnal, hanem sokszor évek múltán jelentkeznek a tünetei, amikor már senkinek eszébe sem jut a két dolgot egymással összefüggésbe hozni.
Én a helyedben a bolti tejpépet adnám.
Egyébként nekem nem egy ismerősom van aki, nem tudott szopizni amikor baba volt, mert anyukájuknak nem volt teje.30-35 éves emberekről beszélek.Akkoriban még nagyon életveszélyes tápszerek voltak, és pl ők igazi tejből készült lisztlevesen, tejbegrízen és hasonlókon nőttek fel.Állíthatom, hogy semmi bajuk, makk egészségesek.Akkor ők most a mai állás szerint "más" emberek, mint az én gyerekem?Nem értem.Nem csak akkor kéne vigyázni nagyon a gyerekre, hogy ha van a családban tejallergiás?
Komolyan nem értem...
édesanyám minket nem akart szoptatni, mert az macerás, így én példáulkórház után egybôl szitán átszûrt összenyomkodott húslevest kaptam répával, meg tejbegrízt, meg mindeféle jót =D
én szoptattam a lányom, de 6 hónapos kora óta eszik is elünk.. tejfölös, tejes dolgokat, napi egy pohár joghurtot..
a lényeg szerintem az, hogy nem kell eltúlozni, de ha a babád nem reagál rá rosszul, akkor adhatod neki nyugodtan!
BArátnőm 4 hónapig tudott szoptatni, és a kislány nem fogadta el tápszert, pedig rengeteget próbált. Ő a szomszéd faluból hozott KECSKETEJET, és azt adta neki egy kis mézzel izesítve.
A Kislány 98,5 éves és teljesen egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!