Tejbegríz tejből? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Olyan anyukák válaszát szeretném kérni, akik 1 éves kor előtt adtak a babának tejből tejbegrízt!
Lett ennek valamilyen következménye?"Pozitív" és negatív is érdekel.
Előre szólnék, hogy azok akik csak azért válaszolnak, hogy leugassanak ezzel kapcsolatban, hogy egyáltalán eszembe jut, azonnal lepontozom, mert a kérdés nem erről szól, és számomra az nem hasznos válasz.Tisztában vagyok a mai állásponttal, ezzel kapcsolatban.
Köszönöm
Szia.Kb.7,5honapos volt a lanyom amikor tettem par csepp tejet a fozelekeibe.9-10 honapos volt talan amikor reggelire vagy vacsira kapott tejbegrizt(eleinte fele viz- fele tej).Semmi baja nem lett.(most 2eves,nem allergias semmire)Aki azt mondja inkabb adj neki tejpepet,ne tedd az csak felfujja a gyereket.Akkor mar inkabb tejbegriz.
A sogornom se varta meg az 1 evet,semmi baja a kislanyanak(4eves)az ovis tarsai 25%-nak van valami allergiaja.
Miert kerdezed egyebkent?
Köszönöm a válaszaitokat!! :)
Azért kérdeztem, mert ki próbálnám, és szerettem volna történeteket olvasni erről.Már kapott joghurtot, és vettem neki bébi desszertet is, azt a műanyag poharasat, és azon olvastam, hogy 90%-ban teljes tejből áll!!Nem lett tőle semmi baja, és tejérzékeny sincs a családban.Eddig tejpépet kapott uzsira, de már elegem van belőle, mert drága is, és jó lenne már minél több nem "mű" dolgot adni neki.Reggel és este még tápszert eszik, de a többi az már szilárd.Egyébként 8 hónapos ma a lányom, és nem vagyok az az agyon féltős anyuka! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!