Hogyan készül a menzás tejbegríz?
Figyelt kérdés
Már sokszor csináltam, de véletlenül sem sikerül úgy, olyan hígra, és olyan ízűre. Már szakácskönyv alapján is készítettem, de az se olyan.2008. dec. 30. 12:04
1/9 anonim válasza:
Ha higra akarod,akkor több tej,kevesebb griz a titok!Meg gondolom ott nem izesitették vaniliàs cukorral,csak sima kristàlycukor,abbol se sok.
A cukros kakaopor bolonditja meg,szerintem,amit elöte keversz össze)
2/9 anonim válasza:
És még sok-sok víz is kell a tej mellé
3/9 A kérdező kommentje:
Víz? Azt még sose tettem bele. Ez lehet a titka?
2008. dec. 30. 13:43
4/9 anonim válasza:
Lehetséges,valoszinü sporoltak a menzàn a tejjel:)
Az én anyukàm is ugynevezett vizbegrizet fözött szegényebb napokon.
Probàld fele tej,fele vizzel,kevesebb griz!
5/9 anonim válasza:
és mindenképp tegyél bele egy kevés sót is - nem vicc, jobban kihozza az édes ízt, nagyon finom lesz
6/9 A kérdező kommentje:
Na ki fogom próbálni vízzel és sóval, mondjuk nem szilveszterkor, de hamarosan.
2008. dec. 30. 17:43
7/9 anonim válasza:
Miért akarsz olyan tejbegrízt csinálni, mint a menzások? Nem jobb, ha válogatottabb hozzávalókból, ízesen készíted el? Vagy valami nosztalgikus dolog vezérel?
8/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen az nagyon ízlett akkor, és szívesen kipróbálnám most is olyan finom-e.
2009. jan. 2. 21:39
9/9 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy egy kis margarin vagy vaj is mehet bele. Csináltam már úgy, és egész hasonló volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!