Ti hagynátok, hogy a gyereketeket olyan ember fogja, aki utál titeket?
Egy másik kérdés alapján jutott eszembe. Nálunk még csak tervezés alatt van a baba, de későbbiekben ez konfliktust okozhat.
A férjem testvére kezdettől fogva ok nélkül (!) utál engem, fúrja a kapcsolatunkat.
Ennek következménye képpen én nem szeretném ha a ránézésen kívül több köze lenne a gyerekünkhöz.
Egyébként neki nem lehet gyereke, ezért odavan értük. Nem tudom a mienkre hogy fog reagálni, mert a férjemmel is olyan a kapcsolata hogy már-már betegesen imádja, de mégis ahol tud folyton keresztbe tesz nekünk.
Rossz anya leszek ha nem adom majd a kezébe vagy nem engedem hogy hozzáérjen?
Most betegesen imadja vagy rossz a kapcsolatuk??
Ha rossz, akkor baromi egyszerű, minimálisra redukáljátok a kapcsolatot. De ha találkoztok számits rá hogy megfogja a gyereked.
Kérdező, nincs olyan, hogy "muszáj eltűrni, mert családtag". Olyan van, hogyha betartja a normális viselkedés normáit, tisztelettel van irántatok, akkor lehet szó családi programról.
Ha a családotok (azaz te, a férjed és a gyereked) felé nincs tisztelettel, akkor nincs közösködés. Csak azért, mert rokon, nem kell mndenkihez odamenni elébe a pofonnak.
Ennek kulturált elintézési módja, hogy megbeszélitek, ha tűrhetetlen módon viselkedik, hogy lesz szíves befejezni, mert ez bántó viselkedés, persze, intelligens módon. Ha nem hallgat a szép szóra, akkor nincs olyan, hogy márpedig annak ellenére, hogy tiszteletlen és rosszindulatú veletek, a gyerekkel lehet, mert neki a nagynénje. Nem, nem lehet.
Nem mutatunk olyna példát a gyereknek, ami arról szól, hogy a szülei bánthatók, lenézhetők, balhéba keverhetők stb., csak legyen "rokonságban béke". Az ugyanis hazug dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!