Ti hagynátok, hogy a gyereketeket olyan ember fogja, aki utál titeket?
Egy másik kérdés alapján jutott eszembe. Nálunk még csak tervezés alatt van a baba, de későbbiekben ez konfliktust okozhat.
A férjem testvére kezdettől fogva ok nélkül (!) utál engem, fúrja a kapcsolatunkat.
Ennek következménye képpen én nem szeretném ha a ránézésen kívül több köze lenne a gyerekünkhöz.
Egyébként neki nem lehet gyereke, ezért odavan értük. Nem tudom a mienkre hogy fog reagálni, mert a férjemmel is olyan a kapcsolata hogy már-már betegesen imádja, de mégis ahol tud folyton keresztbe tesz nekünk.
Rossz anya leszek ha nem adom majd a kezébe vagy nem engedem hogy hozzáérjen?
A nagynénje/nagybátyja lesz a gyerekednek, elkerülhetetlen lesz, hogy ne érjen hozzá.
Eléggé korlátolt vagy, ha azon nem tudsz felül kerekedni, hogy utál téged valaki. Engem anyósom nem kedvel, és eleinte ellenezte a kapcsolatunkat, de egy pillanatra nem jutna eszembe, hogy ne foghassa meg az unokáját. A másik, hogy a férjed úgyis a kezébe adja a testvérének a gyereket, ha nem, mert te megtiltod, jó nagy hülye.
Párom nagyanyja. Tavaly ott volt voltunk, de utoljára, azóta szerencsére nem kell vele találkozni, k*rwa messze lakik, meg amúgy se megyünk oda többet, így nem fogdossa a gyerekeimet. A legkisebbet élőbe nem is látta még, ez így is marad.
Nagyapám csak az első gyerekemet ismeri. Terhes voltam a másodikkal, mikor úgy alakultak a dolgok, hogy lezártuk a jópofizást, így szintén nem kell vele találkozni. De nem is kíváncsi a dédunokáira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!