Szerintetek mikor vállaljon az ember gyermeket? Mik az elengedhetetlen tényezői?
Figyelt kérdés
pl. stabil párkapcsolat, saját lakás, életkor, anyagi háttér stb. Nekem nincs még gyerekem, de már nagyon szeretnék. 22/L2018. okt. 17. 14:56
1/16 anonim válasza:
stabil kapcsolat
munkaviszony mindkét félnek, nőnek legalább annyi, hogy kapjon juttatást
megtakarítás
stabil lakhely (én inkább a sajátot preferálom, de ha az albi fix, az is jó)
2/16 anonim válasza:
Stabil kapcsolat, fix stabil bevétel és egy kis megtakarítás sem árt. Életkor mindegy az a lényeg mennyire érett felfogassal van az ember ,ismerek olyat aki 40eves de még mindig 8 éves gyerek szintjén van .
3/16 anonim válasza:
Biztonságos anyagi háttér, hogy pl a 40 ezres oltáson ne kelljen gondolkodni, vagy ne az "óccsó" tápszer, tejital jusson csak, meg a gagyi pelenka ami kimarja a fenekét, stb
4/16 1112 válasza:
Legyen valami szoba, ahova a gyerekek el tudnak vonulni; meg pl hát valamennyi pénzed legyen ruházni, etetni őket. Meg valamennyi szabadidő is jól jön, hogy tudjál velük foglalkozni, meg játékokat is lehet venni esetleg.
5/16 anonim válasza:
Stabil párkapcsolat, stabil lakhatás, lehetőleg stresszmentes környezet és fix bevétel, ami nem csak a kajára elég. Nem azt mondom, hogy gazdagság, de azért normális minőségű élelmiszer és az évszaknak, időjárásnak megfelelő ruházat legyen.
6/16 anonim válasza:
szerintem (SZERINTEM):
- legalább 3-4 éves kapcsolat, lehetőleg 2 év együttéléssel
- mindkét fél akarja
- férfinak stabil munkaviszony
- nőnek legalább 1 év munkaviszony (és nem feltétlen a GYED stb miatt hanem hogy szellemileg tovább érjen és tudja mi vár rá ha a gyerek óvodába jár...)
- saját tulajdonú ingatlan (akár hitellel)
- autó
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rengeteg választ! Sajnos kicsit elkeseredtem, hogy még ennyi mindent kell megvalósítanom a felsoroltak közül.. :(
2018. okt. 17. 18:36
8/16 anonim válasza:
szerintem a legfontosabb a stabil párkapcsolat, a sok szeretet. Pénzt bármikor lehet szerezni, lakást is, életkorra meg vigyázni kell, mert minden évvel nehezebb lesz.
9/16 anonim válasza:
Ebbol csak a sajat ingatlan szamit igazan. Ha nem kell alberletet,hitelt fizetni, akkor a rezsit barmikor ki lehet kohogni. Tehat ha az anyanak van sajat lakasa az a legidealisabb. Mert akkor ha elhagy a parod, meg mindig fent tudod tartani az eletedet 1 keresetbol. Ha nincs lakasod akkor mehetsz vissza szuleid nyakara vagy konyoroghetsz a pasidnak h fizesse az alberletedet miutan lelepett.
10/16 anonim válasza:
miért van manapság ez a felfogás, hogy ha nincs saját házad, akkor szXr lesz a gyereknek? Annyi 35-40 éves van, akik nem mernek vállalni gyereket, mert még nem fizették ki a hitelt... mi köze van a pénzhez ennek? Ki nevelte az emberekbe, hogy ha nincs minimum havi 400ezer nettó, akkor az a gyerek nyomorban fog felnőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!