Hány komoly kapcsolatod volt mire megtaláltad az Igazit? Elengedhetetlen néhány kapcsolat, szakítás és az ezek által szerzett tapasztalat, hogy jól tudjon az ember választani?
Együtt járás volt 2-3, de nem feküdtünk le egymással, és nem is éltünk együtt.
A férjemmel 30 évig voltunk házasok, és jól választottunk.
2 komoly kapcsolatom volt előtte, évekig tartottak, együttélés is volt.
Szerintem igen, fontos a tapasztalat mindkét fél részéről. Itt nem azt mondom, hogy a fél világot végig kell próbálni, de az első kapcsolatokból a legritkébb esetekben lesz csak működőképes házasság. Egy-egy kudarcélmény, nem jól működő kapcsolat megmutatja az embernek hosszútávon, hogy mi az amit egy társban keres, és később kétségek nélkül felismeri, ha megtalálta. 18 éves koromban nem mondtam volna a kapcsolatomra hogy rossz vagy nem működő, jó pár évvel később már belátom, hogy csak langyosvíz volt. Ma az 50-es édesanyám is úgy gondolja, hogy nem szabadott volna tapasztalat nélkül házasságba ugraniuk, de persze akkor még más volt a világ (elváltak édesapámmal).
5 vagyok
5 év együtt járás után költöztünk össze, 7 év után házasodtunk. Szóval nem kapkodtuk el.
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt, mielőtt a mostani párommal megismerkedtem. (De volt pár futó is, amik 2-3 hónaposak voltak csak.) Ő az igazi nekem, Vele költöztem csak össze, Vele tervezem igazán a jövőmet. Az exeimnél sosem éreztem ezt, illetve akivel előtte voltam együtt, 3,5 évig húztuk, de éreztem, hogy nem az igazi, így léptem, mert tudtam, hogy jó vele, szeretem, de nem ő az akivel le szeretném élni az életem. Aztán jött a párom, és már 1 hónap után tudtam, hogy Ő más lesz. 1 év után költöztünk össze, 2 éve vagyunk együtt, jövőre eljegyzés, és jövő év végén belevágunk a babaprojektbe is ha minden jól megy. :) Szerintem igen, kell, hogy szerezzünk tapasztalatot (én sem azt mondom, hogy próbáljuk ki a fél várost), fontos, hogy kitapasztaljuk, hogy mire van szükségünk, illetve megismerjük a magunk határait, hogy mi fér bele egy kapcsolatba, mi nem, mennyire tudunk kompromisszumot kötni, mik az elképzeléseink.
23/N
nekem 2 komolyabb kapcsolatom volt, mielőtt megismertem volna életem párját. kellettek a tapasztalatok és az önismeret hogy egy olyan férfit válasszak, akivel összeillünk.
az első fiúm is nagyon rendes, szeretni tudó srác volt, de ha vele maradok, akkor nem élem át azokat a nagy élményeket, amiket a párom mellett átélhettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!