Milyen az amikor egy pasi NEM CSAK a sexre megy?
Figyelt kérdés
Hogy lehet azt kiszűrni h nem egyészakára tervez mint a többi pasi ... Mert sokan leírták meg tudom h milyen ha egy pasi egy éjszakára megy de én most a másik tábort szeretném felkutatni ... :D értelmes VÁLASZOKAT PLEASE2013. okt. 16. 19:11
1/20 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés.Én pasi vagyok úgyhogy tudnom kéne de fogalmam sincs.
2/20 anonim válasza:
Nem mondja azt, hogy le akar feküdni veled, hanem csak veled van, találkoztok, jól érzitek magatokat, ilyesmik, és nem feszegeti, hogy ezt meg azt akarna még, lehetne-e. Ha nem hozza szóba, ez a kulcs.
3/20 anonim válasza:
egyszerű: egy pasinál a cselekvései az árulkodók. Soha nem azt kell náluk nézni, mit mondanak, hanem azt mit tesznek.
És az a cselekvésük a legárulkodóbb, amikor saját kényelmüket áldozzák fel azért, hogy téged boldoggá tegyenek.
Erre egy szerelmes férfi minden kérvény nélkül, egy szoknya pecér pedig egyáltalán nem képes.
4/20 anonim válasza:
Az attól is függ hogy a nő is mennyire komoly szándékú és akar-e ismerkedni! Én szeretnék komoly kapcsolatot de nincs hozzá partner! Eddig minden ismerkedés kudarc! Társkeresőkön is és máshol is!
5/20 A kérdező kommentje:
értem a tettek a lényegek az jelent valamit h monjduk ne megy helyen lakunk több mint 100 km van közöttünk ő mégis lejön ha meg akar ismerni vagy milyen tettek számitanak ? :D
2013. okt. 16. 19:36
6/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, az a nagy helyzet, hogy azok a férfiak, akiknek vannak érzelmei, nem csak a szexre mennek, normális kapcsolatot és normális életet szeretnének nemes egyszerűséggel nem kellenek nektek. Mert az unalmas szerintetek.
7/20 anonim válasza:
Ha nem is egyéjszakára akar, akkor is csak a szexre hajt. Mi mást adhatnál neki, amit a barátai nem tudnak. Beszélgetni nem tud a barátaival? Szórakozni nem tud a barátaival? DE. Mit nem tud a barátaival, amit veled igen? Szexelni. Akkor mit akar tőled? Szexet.
Ennyi. Hogy ez egyéjszaka, egy hónap, egy év. Az teljesen mindegy. Néhány évnél több együttlétre ne is számolj.
8/20 A kérdező kommentje:
bocs már de én irtam is H NEM CSAK SZEXRE NAGY BETŰKKEL HA NEM TÜNNE FEL és amm is .. ne haragudj meg de ha ne számoljunk egy évnél többre akkor mi a fenének találták ki a szerelmet meg a hátaságot meg az elköteleződést MERT AKKOR NINCS ÉRTELME semminek azé letnek se ha nem hiszunk abban h két ember kiköthet egymás mellet akár életűk végéig is és nem azért hiszek benne mert naiv vagyok bocs már
2013. okt. 16. 19:53
9/20 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, amit a hármas.
10/20 anonim válasza:
Hát, a házasságnak nincs is értelme. Azt nem a természet hanem az ember kreálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!