Én egy szüz pasi vagyok és sokan azt mondják, hogy hamar elmegy az ember az első szexnél, ez igaz és ha igen, akkor miért? és télleg hátra csúszik a fityma amikor sexelek és úgy veszitem el a szüzességemet
Amíg sexelni akarsz, és nem szexeni, szerintem hagyd a dolgot...
A szüzességed úgy veszíted el, hogy a merev hímvesszőt belehelyezed a hüvelybe. A fityma a merevedéstől fog hátracsúszni, nem a szüzesség elvesztésétől. Teljesen egyénfüggő, hogy mikor mész el, de egy idő után tudod kontrollálni.
1. Hát persze, mivel nem voltál nővel, így nem érezted "azt" a nagyon jó dolgot, és elsőre persze hogy gyorsan elmegy az ember, bár aki sokat maszturbál, az tanulhatja a hosszabb orgazmust...
2. Igen, a fityma előre, hátra csúszik, ettől lesz neked olyan nagyon jó a sex :)
3. A pasiknál nem nagyon van ilyen hogy "elvesztem a szüzességemet", ez inkább a lányoknál van!
Hát már nem is sértésből,de 22 vagy és ennyire tudatlan?Könnyen félreérthető a tapasztaltlanságod és én pl. 16 vok,szűz,de azért már tudok eggyet s mást a nemi dolgokról.
Szerintem jó helyen vagy,ha tanulni akarsz!Csak kicsit többet olvasd a többiek krdéseit és ha olyat találsz, amire kíváncsi vagy (lehet az csajos dolog is) akkor megnézed a válaszokat!:D(én kb. fél éve járok ide és rengeteg dolgot tanultam és tudtam meg itt,így ha lessz egy kapcsolatom,már tudni fogom,hogy mire számítsak,meg hasonlók)
Hoppá,ez egy picit OFF-os válasz,de remélem azért hasznos.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!