Így jogos, hogy azt mondtam, nem megyünk karácsonyozni mamámékhoz? Miért vigyem beteg ember közelébe a babát?
Holnap megyünk ebédre anyukámékhoz, ott csak mi leszünk a gyerekekkel, ő és a férje. Vacsira pedig mentünk volna a nagyszüleimhez, ott már többen lettünk volna.
Viszont most felhívott anyukám, hogy holnap majd eltudnánk-e vinni a nagybátyámat is a vacsorára, mert még mindig beteg, lázas és így nem tud vezetni... Kérdeztem, hogyha ennyire rosszul van, minek jön (második hete lázas, a köhögéstől alig kap levegőt, 4 napig hányt is). Mondtam, hogy így mi nem valószínű, hogy megyünk, mert a fiunk 2 hónapos, a lányunk 3 éves és az ovis időszakban így is mindent összeszed, nem hiányzik az ünnepekre a 40 fokos láz. Ezért most én vagyok a gonosz, aki nem törődik másokkal és hogy elvárnám, hogy a nagybátyám egyedül karácsonyozzon... Szerintem betegen igenis legyen tekintettel másokra, Karácsony ide, vagy oda.
Mondd meg anyádnak, hogy ott van a gyerek karácsonya, ahol a testvére és ti, szülei vagytok! Ha otthon maradtok, akkor otthon lesz a gyerekeknek Karácsony.
2 hónaposan meg semmit nem fog fel belőle amúgysem a kisebbik.
(bírom az ilyen önző nagyszülőket, babázni akar és ezért fű-fa baromságot összehord)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!