Bátrabb, esetleg többgyerekes anyukák! 6 hónapos babáknak miket adtok? Nem főzelékre gondolok, hanem desszert féleségekre.
Figyelt kérdés
Joghurtot, vagy túrót ilyesmiket adtatok már? Nem akarok vitát, hogy mit mikortól lehet adni, csak újítani akarnék fél éves babám étrendjén. 4 hónaptól hozzátáplálok. Mindent eszik, amit LEHET, de olyan érdekel, ami nem "szabvány", és adtatok.2010. jún. 27. 10:33
21/21 A kérdező kommentje:
áhh, ilyen aprómagvasat meg nem is adtam még, hiába van ráírva, hogy 4 hónapostól. Tudom, hogy lehet, mert ki van szedve belőle a mag, de elég parázós vagyok első babásnak is.
2010. jún. 30. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!