Bátrabb, esetleg többgyerekes anyukák! 6 hónapos babáknak miket adtok? Nem főzelékre gondolok, hanem desszert féleségekre.
joghurtot túrót nem adtam még ennyi idősen de kapott:
kekszet banánnal és kis tápszerrel /anya tejjel összetörve
bármilyen gyümivel lehet ami nem aprómagvas
imádta az almakompótot a meggyyet párolva babapiskótával
ami nem édesség...
sült husi kevés füszerrel finomra vágva v. pürésitve és rengeteg féle fözelék, fött tojás sárgája főtt máj sült csirkemáj ilyesmik
Köszi a válaszod
(hogy tudod kiírni a nevedet?)
Nem véletlen van meg mindennek az idje-egyrészt-másrészt miért kell egy fél éves babának desszert? ...
Amúgy neki nem unalmas a kaja, fogalma sincs este, mit evett délben...
Kedves utolsó nem kioktatást kért a kérdező. Te fogod pár hónap múlva ?-ezni, hogy jajj nem eszik darabosat a 14 hós gyerekem.
Kérdezőnek. Most 8 hós a babám desszertet ami édes nem kapott, 7 hós kora körül adok neki puffasztott kukoricapelyhet, imádja rágcsálni és nem kell félnem mert ha nagyobbat harap elolvad.Ha mi eszünk valamit mindig kellene neki így ezzel kötöm le+ saját készítésű kekszet kap még nasizni.
Utolsó vagyok. Én tejpépet nem adok és nem adtam neki, 9 hónapos és 10 kg (bocsika, de szerintem meg az az édes szar, ugyanis nem kicsit hízlal).
Gyümik közül alma, körte, banán, barack, meggy, illetve üveges desszertek, a gyümikbe esetenként tettem biscotti fosfovit tej- és tojásmentes kekszet (ez nem túl édes).
Mi ekkor kezdtük a joghurt kóstolást, a danone gyümölcsösökkel, kivétel nélkül szereti mindegyiket. Manner tojásmentes babapiskóta meg van a hipp babakeksz is, ezeket keverheted gyümölcsökhöz vagy akár önmagában is elmajszolhatja. A kisfiamnak sincs még foga, de szépen elcuppogja, elolvad a szájában. Én adtam neki már túrórudit is úgy, hogy a szájába csipkedtem, egy kis csoki is volt, hogy jutott így a szájába.
Mi kénytelenek vagyunk neki adni kóstolót a mi tányérunkból is, mert addig nem nyugszik, de persze mindenből csak módjával, még mielőtt itt megvádolnak, hogy töltött káposztával tömöm a gyereket. Amúgy szerintem azt is simán megenné, ha kapna. Ami nem ízlik neki, azt úgyse eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!