Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdem azt hinni én vagyok...

Kezdem azt hinni én vagyok ökör, hogy ilyen időben sétálni megyek?!

Figyelt kérdés

Ha esik az eső persze h nem megyünk.. De attól, hogy hideg van mi baja lesz?! Na meg ha most született volna, akkor jó.. De 9honapos a fiam es ma reggel lementem vele sétálni, aztan boltba és végül beukten egy kávéra (falu) ez volt kB fel óra összesen. Levegőn sztem kB 20perc..

De csak öten mondták hogy jaaajjj te fiúcska anyuci de bátor... A végén már csak oda szóltam, hogy nem vagyunk ám cukorból de csak néztek.

Normalisan felvoltunk öltözve, szóval nem is kis jeki.. Hanem overall és sapka..

Ti setaltok ilyen időben?

Mi minden reggel ezt a kört megtesszuk kB kivéve ha esik az eső vagy nagyon nagyon fúj a szél.. Meg délutáni alvás előtt is megyünk.

2018. nov. 27. 15:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenért szar anya vagy meg le vagy pontozva...nem mintha számítana.Ha kiviszed azért, ha nem, azért.

Ha esik kellemetlen kint lenni.A pocsolyázás oké, de hogy verje a szél az arcunkba az esőt azt nem.

Szerintem is ki kell menni, én azt vettem észre, hogy mióta bejött a rossz idő és nem vagyunk annyit kint mint eddig, sokkal rosszabbul alszik a gyerkőc.

Azért egy fél óra séta meg a 3 órás játszóterezés nem ugyan az.

Szóval esőben szélben nem, máskor mi is kimegyünk.De megmondom őszintén én cseppet sem élvezem, ha rajtam múlna nem mennék ki.

2018. nov. 28. 08:01
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Napok óta nem volt kint a 2 évesem. Én viszem minden reggel a nagyot suliba, és megyek érte délben, veszélyeztetett terhesként, gyalog kb. fél óra oda, fél óra vissza. De tegnap reggel és ma reggel is úgy voltam vele, hogy a kutyámat se engedném ki. Itt 0 fok körül van, amivel nincs is baj, de kb. 50-60 km-es jeges szél fúj. A tegnapi hó és jeges eső lefagyott, reggel úgy mentünk a suliig, mint a tojós galamb. De az udvar is le van fagyva, a hó az nem hó, csak por és jég.

A fiam szeptemberi, első telén is órákat sétáltam vele kint a nagy hóban, a kicsit is vittem esőben- hóban is, mikor a nagy kezdte a sulit, akkor született, így minden reggel együtt mentünk. De most ő sem bír kint lenni, hisz a szél felborítja, levegőért kapkod, ha szembefúj vele. Ha nem lenne a szél, kivinném. :)

2018. nov. 28. 10:29
 43/43 A kérdező kommentje:

Érthető. Minket sem vittek ki mindennap.. És élünk. Csak a piszkalodast Nemtudom feldolgozni. Mire jó bírálni a másik anyukát... Fuhh..

:)

Boldog bavarast

2018. nov. 28. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!