Kezdem azt hinni én vagyok ökör, hogy ilyen időben
sétálni megyek?!
Figyelt kérdés
Ha esik az eső persze h nem megyünk.. De attól, hogy hideg van mi baja lesz?! Na meg ha most született volna, akkor jó.. De 9honapos a fiam es ma reggel lementem vele sétálni, aztan boltba és végül beukten egy kávéra (falu) ez volt kB fel óra összesen. Levegőn sztem kB 20perc..
De csak öten mondták hogy jaaajjj te fiúcska anyuci de bátor... A végén már csak oda szóltam, hogy nem vagyunk ám cukorból de csak néztek.
Normalisan felvoltunk öltözve, szóval nem is kis jeki.. Hanem overall és sapka..
Ti setaltok ilyen időben?
Mi minden reggel ezt a kört megtesszuk kB kivéve ha esik az eső vagy nagyon nagyon fúj a szél.. Meg délutáni alvás előtt is megyünk.
Mit lehet csinalni? Egymasfel evest minden erdekel...a parkban boklaszunk, vagy motorozik...de mi a jatszora is bemgyunk hintazni....ha nem vizes meg csuszdatunk is...nezeget mindent..leveleket, koveket..szaladgal.....egy csomo mindent lehet csinalni....kisebb koraban 1 evesig mkndig kint aludt peldaul...esoben is a teraszon....meg hoban is....
2018. nov. 27. 17:11
22/43 anonim válasza:
Mi sétálunk ilyen időben is, csak akkor nem, ha szakad az eső. Basszus, mi bajuk lenne, még nincs is igazán hideg. Tudod, "ezeknek" semmi sem jó. Mindenki azt hiszi, hogy a gyerek teljes mértékben közügy, és próbálnak fogást találni az anyukán. Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj...
2018. nov. 27. 17:29
23/43 anonim válasza:
Mindig megyunk. Ha esik ha hideg van ha fuj. Neki es nekem is kell a seta. - 5°C alatt nem mentunk meg az ev elejen. En is feloltoztettem mindig es hajra. Mar ez a masodik telunk es eddig mukodott ez igy.
2018. nov. 27. 17:50
24/43 A kérdező kommentje:
Imádlak 18as 😂😂😂
A telefonom kva okos... 😂😂🤳
2018. nov. 27. 18:10
25/43 anonim válasza:
Nem tudom nálatok milyen az idő,de itt 8 fok nem volt ma, hanem 0, ezzel még nem is lenne gond, de még a szokásosnál is durvább szél van egész nap, eső nem esett csak hó, de mi ma nem mentünk ki. Szerencsére kiegyensúlyozott mind a két gyerek napi 3 óra kódorgás nélkül is. Persze a levegő kell, akinek van rá kapacitása, szuper, de nekem nincs sajnos (3 órára legalábbis), tavasszal nyáron viszont bőven többet levegőznek, kertes házban lakunk.
2018. nov. 27. 20:00
26/43 A kérdező kommentje:
Másfél éves az oke.. De 9honapost rakjam le mászni a sárba? Beleultetem a hintában de kB 10perc és még unja aztán mászna.. :D
2018. nov. 27. 20:33
27/43 anonim válasza:
Eszem ágában sincs ilyen ocsmány időben kimenni és a gyerekeimnek sem. 4 éves és 1,5 éves lányom van, tavasztól normális őszig kinn vagyunk az udvaron több órát, de ilyenkor napokig ki sem dugjuk az orrunkat. Köszönik szépen, semmi bajuk. Egyik sem beteges és nekem sem kell itt sírnom, hogy "Jajj, Istenem, két napja ítélet idő van, a gyerek meg szétszedi a házat unalmában, most mit csinálják?"
2018. nov. 27. 20:42
28/43 A kérdező kommentje:
Utolsó mi is így vagyunk ezzel. Nálunk ma. 8fok volt
De tegnap 3, akkor is mentünk, de ha szél van nem igazán szeretek menni, megfajdul a fejem és a kicsi is tiszta nyűg. Az udvaron szelvedett helyen vagyunk, kimegyunk és ott kicsit elnezelodik, nézi a kutyákat ahogy játszanak, vagy pakolaszok kicsit, jó időben tavasszal nyáron rengeteg kint vagyunk, ha nincs épp 41fok árnyékban.:D
Sot mivel pacsirta gyerek így sokszor 5kor úton voltunk már és 7kor jöttünk haza. Aludt egyet 8ig, tettem-vettem aztán 10-12ig megint kimentunk.. Aztan 3ig haza, napszúrás nem hiányzik! Utána meg kisgyerekes barátokkal találkoztunk vhol és csavarogtunk.. Vagy épp vasárnap a kertet intéztem ő meg aludt pl.
2018. nov. 27. 20:43
29/43 A kérdező kommentje:
27# ezzel sincs semmi baj.. Nyugi.. Senki sem mondta. Nem kell egyből így támadni..vagy védekezés amit csinálsz. Passz. De nincs szükség rá, mindenkinek maga dolga. Csak mint írtam, sokan ezt nme értik és beleszolnak az anya dolgaba. Én soha nem ítélkezem.. Ja de, ha egy szülő agresszív és veri a gyerekét.. Na az már más..
2018. nov. 27. 20:46
30/43 anonim válasza:
Tavaly epp 9 hos volt a gyerekem, akkor babakocsis setakat tettunk levegozes gyanant. Nyilvan nem tettem le a sarba. De nem az volt a kerdes, h hany eves, hanem hogy kimegyunk-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!