Kezdem azt hinni én vagyok ökör, hogy ilyen időben sétálni megyek?!
Ha esik az eső persze h nem megyünk.. De attól, hogy hideg van mi baja lesz?! Na meg ha most született volna, akkor jó.. De 9honapos a fiam es ma reggel lementem vele sétálni, aztan boltba és végül beukten egy kávéra (falu) ez volt kB fel óra összesen. Levegőn sztem kB 20perc..
De csak öten mondták hogy jaaajjj te fiúcska anyuci de bátor... A végén már csak oda szóltam, hogy nem vagyunk ám cukorból de csak néztek.
Normalisan felvoltunk öltözve, szóval nem is kis jeki.. Hanem overall és sapka..
Ti setaltok ilyen időben?
Mi minden reggel ezt a kört megtesszuk kB kivéve ha esik az eső vagy nagyon nagyon fúj a szél.. Meg délutáni alvás előtt is megyünk.
Én esőben is viszem őket.
Semmi baja nem lesz. A nagyobbak vízhatlan ruhában, gumicsizmában ugrálnak pocsolyába, velem együtt :)
A kicsi meg levegőzik.
Kell az immunrendszernek a kintlét.
Hihetetlen, fél évig otthon kéne tartani egy babát akkor levegő nélkül? Persze megyünk, esőben nem szívesen, de ma reggel pl szakadó esőben vittük oviba a nagytesót.
Amíg ő volt baba is voltunk sétálni télen is. Amúgy is szeptember végi, szóval 2 hónapos korában már egyáltalán nem volt meleg.
Egyébként, kérdező,ahhoz,hogy az immunrendszerük megfelelően fejlődjön, napi 3-4 óra kintlét kell, mindenféle időben.
Ez sokaknál nincs meg, meg lehet nézni,mi történik az első hűvösebb héten egy átlagos oviban, iskolában, munkahelyen.
A fenti állítás nem az én véleményem, hanem hivatalos álláspontja a WHO-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!