Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdem azt hinni én vagyok...

Kezdem azt hinni én vagyok ökör, hogy ilyen időben sétálni megyek?!

Figyelt kérdés

Ha esik az eső persze h nem megyünk.. De attól, hogy hideg van mi baja lesz?! Na meg ha most született volna, akkor jó.. De 9honapos a fiam es ma reggel lementem vele sétálni, aztan boltba és végül beukten egy kávéra (falu) ez volt kB fel óra összesen. Levegőn sztem kB 20perc..

De csak öten mondták hogy jaaajjj te fiúcska anyuci de bátor... A végén már csak oda szóltam, hogy nem vagyunk ám cukorból de csak néztek.

Normalisan felvoltunk öltözve, szóval nem is kis jeki.. Hanem overall és sapka..

Ti setaltok ilyen időben?

Mi minden reggel ezt a kört megtesszuk kB kivéve ha esik az eső vagy nagyon nagyon fúj a szél.. Meg délutáni alvás előtt is megyünk.

2018. nov. 27. 15:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
51%
Amugy meg mindenki mas. En gyerek elott -5 fokban onosesoben is futottam 25km-t, ha ugy volt. Terhesen is gyalogoltam napi 5km-t hoban es -15 fokbsn is. Az idojaras sose volt problema. Rossz ido nincs csak rossz oltozek. En ezt az idot se tartok ocsmanynak, minden evszaknak megvan a szepsege. Nem mindenki vagyik ki ilyenkor. En befordulnek egesz nap a meleg szobaban, magam miatt is megyunk, nemcsak miatta.
2018. nov. 27. 20:53
 32/43 A kérdező kommentje:

En is beforudlnek az biztos. Persze vannak nálunk is lájtos napok.. Amikor kB 10percet vagyunk kint de az a ritkább.

Amúgy meg, igen! Mindenki más. Csak kár h vannak akik beszologatnak.

2018. nov. 27. 21:03
 33/43 A kérdező kommentje:
Én veszélyeztetett voltam az utolsó hetekben CSAK fekvés,pisilni fürdeni mehettem. Már nagyon kivoltam.. Amúgy végig csináltam mindent én is.
2018. nov. 27. 21:04
 34/43 A kérdező kommentje:
Igen. Csak fentebbire írtam hogy másfél éves hogy elvan kint.. 😉😉
2018. nov. 27. 21:04
 35/43 A kérdező kommentje:

Mit lehet csinalni? Egymasfel evest minden erdekel...a parkban boklaszunk, vagy motorozik....

Csak mert azt mondtad nem az volt. Akerdes mit lehet csinálni.....

Hát én meg erre válaszoltam, hogy 9honapossal konkrétan semmit. :D

2018. nov. 27. 21:05
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja...ne foglalkozz vele h ki mit szol be..azt csinald amit te jonak latsz.
2018. nov. 27. 21:07
 37/43 A kérdező kommentje:
Persze tudom én. Csak mondom ha már ennyire beszolnak többen.. Talán mégis én vagyok a hülye, de csak nem. 😶🙄😃
2018. nov. 27. 21:25
 38/43 anonim ***** válasza:
51%

8 hónapos, itt ma kicsit fújt a szél, 3 fok volt. Természetesen kivittem babakocsizni, kb. másfél órát voltunk kint. Nálunk ez a napirend része tízórai és ebéd között 3 hetes kora óta. N

Ősz végéig 2,5 órákat voltunk kint. Bő 7 hónap alatt egyetlen alkalom volt, hogy nem vittem ki, mert egész nap szakadt.

Nem vagyunk cukorból, ha csak picit szitál ott az esővédő, meg nekem az esernyő. Mindig alszik délelőtt a babakocsiban.

2018. nov. 27. 21:47
 39/43 anonim ***** válasza:
35%

A 13 hónapos kisfiammal mi is megyünk, hacsak nincs,,tornádó "vagy szakadó eső! Valaki mindig megkérdezi, hogy nem fázik-e! Az őrületbe kergetnek már ezzel, azt hiszik, hogy csak egy bugyogó van rajta???

Én már azon gondolkodtam, hogy legközelebb egy ilyen kérdésnél azt fogom mondani, hogy kérdezze meg a Gyereket! Idegesítőek na!Első gyerek, meg minden...... De azért nem kellene hülyének nézni a másikat! Az ő idejükben(merthogy leginkább idősek szólnak be) nem vitték télen ki a kölköket? 🤔

2018. nov. 27. 23:00
 40/43 anonim ***** válasza:
51%

Az én fiam még a -5 fokban is jól elvan megfelelően felöltöztetve.

Ahogy látom, ez csak Magyarországon megdöbbentő, mert itt Németországban már pár napos kisbabákkal is lófrálnak az emberek időjárástól függetlenül.

2018. nov. 28. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!