Kezdem azt hinni én vagyok ökör, hogy ilyen időben sétálni megyek?!
Ha esik az eső persze h nem megyünk.. De attól, hogy hideg van mi baja lesz?! Na meg ha most született volna, akkor jó.. De 9honapos a fiam es ma reggel lementem vele sétálni, aztan boltba és végül beukten egy kávéra (falu) ez volt kB fel óra összesen. Levegőn sztem kB 20perc..
De csak öten mondták hogy jaaajjj te fiúcska anyuci de bátor... A végén már csak oda szóltam, hogy nem vagyunk ám cukorból de csak néztek.
Normalisan felvoltunk öltözve, szóval nem is kis jeki.. Hanem overall és sapka..
Ti setaltok ilyen időben?
Mi minden reggel ezt a kört megtesszuk kB kivéve ha esik az eső vagy nagyon nagyon fúj a szél.. Meg délutáni alvás előtt is megyünk.
3-4 órát? Ez most komoly? Tényleg, tegye már fel a kezét, aki ebben az időben kint van ennyit a gyerekkel, aztán magyarázza már el azt is, hogy mégis MIT csinálnak ebben a szar időben kint ennyit? Mert tavasszal, nyáron, értem, még télen is, amikor esett a hó, jég van, lehet csúszkálni, szánkózni. De amikor minden vizes, nyirkos, szemetel az eső, köd van, és még a gondolat is fáj, hogy kitegyem az ajtón a lábujjamat, nem értem, mivel lehet ennyi időn át foglalkozni kint.
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, nálunk ma egész nap esik, én esőben csak oda megyek, ahova muszáj, bevallom. Ha ezért szaranya vagyok, az vagyok, de semmi kedvem rommá ázni azért, hogy elmondhassam, hogy ma is volt kint a gyerek. Ritka, hogy egész nap esik, inkább megvárom, míg eláll, ha meg egy nap kimarad, na bumm...
15
Mi délelőtt és délután sétálunk egy-egy kb. másfélórát.Aki már jár, az pocsolyában ugrál, feltöltjük a madáretetőket, kisétálunk az erdőbe-mezőre-parkba, megnézzük, ott mi újság, stb. Hamar eltelik az a kis idő. Szedünk gesztenyét, falevelet,meglessük a madarakat, a bogarakat, keresünk kék autókat, nagypocsolyákat, stb.
Aki meg még babakocsis, az elvan benne.
Ez akkor is így van, ha emiatt itt lepontoznak, mert ez a szokás.
16-os vagyok.
Nem"ázom rommá", mert van vízhatlan ruhám. A többeiknek is.
"Normalisan felvoltunk öltözve, szóval nem is kis jeki.."
Kérdező, nem tudom, csak sejtem, hogy a jekivel azt akartad írni, hogy dzseki. Azt így írják, dzs-vel.
Mi is csak akkor maradunk otthon, ha ítéletidő van. A napirend része a séta, hiányolja, ha nem megyünk, nehezebben alszik el, borul az egész nap.
Másrészt kell a természetes fény, hogy elég D-vitaminhoz jusson. Kapja a Vigantolt, még mindig anyatejet is, de ettől még szüksége van erre is. Mondjuk én a mesterséges vitaminokban nem hiszek, ártani nem tud, de sok haszna nincs, ha nem szívódik fel.
Ezt nem pótolja a szellőztetés.
Nekem is kell ennyi mozgás, különben befordulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!