Ti hol toltottetek a Szentestet abban az évben, amikor már lett egy babátok?
2 megoldás van.
Vagy egyoik évben egyik szülök és másik évben a másik szülök.
Vagy szenteste nálatok. Itt már a te választásod, hogy csak ti hárman vagy szülökkel.
Otthon. 10 napos volt a gyermek.
Aztán 3 évig otthon szentestéztünk (illetve a dédiket meglátogattuk), első nap egyik nagyszülő, második nap másik nagyszülő.
Utána meg már nem lehetett alvásidőben intézni a fát meg az ajándékot, így 24-én kerülnek sorra a nagyszülők délután (dédik sajnos már nem), este pedig otthon jönnek az angyalok.
Bár pont a múlt héten szegezte nekem, hogy valljam be, én vagyok az angyal (meg a mikulás). persze tagadom. Ki hallott már ekkora hülyeséget?!
Mi már házasként is kettesben voltunk otthon Szenteste. Mindig volt egy olyan programunk, hogy mozi és aztán egy hatalmas séta fel a hegyre. Amikor gyerekünk született, karácsonykor ugyanezt csináltuk (mozi nélkül), most a 3. karácsonya lesz, és szintén így lesz majd.
Valószínűleg a 25-26 fog másként alakulni, mert édesanyámnak nemrég kiderült a mellrákja, és addigra épp túl lesz a műtéten, így otthon fogjuk őket meglátogatni vidéken (eddig ők jöttek mindig), a férjem családja pedig 26-án szokott összegyűlni Budapesten belül, szóval oda csak "átugrunk" majd.
24. - itthon a kis csaladunkkal
25. - egyik szulonel
26. - masik szulonel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!