Ott van anyós férje, a másik fia még otthon él....
2014. szept. 24. 12:11
2/20 anonim válasza:
Mi minden dec. 24-ét anyukámnál töltünk, bátyámékkal, 25-ét pedig anyóséknál, sógoromékkal.
Nekünk ez így tök jó, együtt a család.
Ki tudja meddig lehet ez így.
2014. szept. 24. 12:13
3/20 anonim válasza:
Mi évekig anyukáméknál töltöttük (meg a nővérem is családjával), aztán onnan mentünk férjem szüleihez 25-én vagy 26-án. Amióta három gyerek van, nem akarjuk őket cibálni, két napot itt, két napot ott, meg itthon is szeretnénk kicsit ünnepelni. Ráadásul mind más városban lakunk (viszonylag messze egymástól).
Mi úgy oldottuk meg tavaly (meg idén is így fogjuk), hogy anyukámék eljöttek hozzánk 24-én ebédre, a szentestét csak a gyerekekkel töltöttük. Ti is esetleg megoldhatjátok úgy hogy kicsit itt,kicsit ott vagytok, pl. délután otthon ünnepeltek együtt, aztán átmentek anyósodékhoz, vagy fordítva.
2014. szept. 24. 12:14
4/20 anonim válasza:
Otthon, hármasban. A másik két nap rokonlátogatunk, de a 24-e a szűk családé. Ez nekünk elég alap dolog, a picinek most alakítjuk ki a családi szokásokat.
2014. szept. 24. 12:15
5/20 anonim válasza:
még nem tudom, nálunk még most kezdődik a harc, mert mindkét nagyi azt akarja, hogy ott legyünk a picivel 24-én :(
2014. szept. 24. 12:16
6/20 anonim válasza:
24.-e hármasban a szük család majd 25.-e anyuék 26.-a anyósék akik 150 km re odébb vannak.
2014. szept. 24. 12:20
7/20 anonim válasza:
Kislányom születése előtt a duentestét az én szüleimnèl töltöttük. Az első karácsonyán 1 hónapos volt ,és a szűk családdal apa ,any meg a baba itthon maradtunk. A szenteste szűk családi körben ünneplik és nrkünk már így hárman jelenti a szűk családot.:)
2014. szept. 24. 12:29
8/20 A kérdező kommentje:
Jó nektek..az én férjem sajnos nem akarja ezt felfogni, hogy már mi így, 3-an vagyunk egy család...egyfolytában azt hangoztatja, hogy a nagyszülők is bele tartoznak..........a szűkbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. szept. 24. 12:31
9/20 A kérdező kommentje:
És nem az van, hogy én az én szüleimmel akarok lenni...hármasban akarok, a gyermekünkkel és vele...
2014. szept. 24. 12:34
10/20 anonim válasza:
Nekünk már 2,5 éves a fiunk, de a születése óta és előtte is a szüleimmel töltöttük és fogjuk is tölteni a szentestét (sajnos a férjem szüleivel évek óta nincs kapcsolatunk). Nekünk ők beletartoznak a szűk családba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!