Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a baba születése után...

Akinek a baba születése után tönkrement a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek , akinek ha elmondjátok a szorongásaitokat, azt hogy úgy érzitek a párkapcsolatot tönkre tette a gyerek és csak azt halljátok vissza, hogy együtt kell maradni, mert ez a gyerek érdeke?
2018. nov. 12. 11:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
4%
Én nagyon boldog vagyok, 7 gyerekem van és boldog házasságom. És nem bújok semmi mögé. Látom, te viszont nagyon frusztrált vagy. Segíthetek valamit?
2018. nov. 14. 13:39
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

Aha, akkor te az elméleted szerint egy mesefigura vagy, cukormázzal. :))

Nekem semmi bajom hidd el, csak utálom mikor egyes emberek a saját maguk megnyugtatására másznak bele mások életébe. Minden ilyennek lenne mit a saját portáján is, csak hát az fájó :) Pont mint az igazság.

2018. nov. 14. 13:46
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom egy csöpp humorérzék se szorult beléd, illetve a belső feszültségedet mások piszkálásával vezeted le. De mondom, szívesen segítek, írj rám privátban!
2018. nov. 14. 13:50
 24/26 anonim ***** válasza:
67%

Abban ugyan mi a humoros hogy a házasságok 99%-át pocséknak ítéled meg önkényesen?

Segíts inkább magadnak, a nagy arrogancia, ami belőled árad talán még orvosolható.

És igen, aki ennyire akarkózik, annak bizony otthon vannak bajai.

2018. nov. 14. 13:52
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem talált, nagyon boldog házasságban élek. És nem én személyeskedem itt kettőnk közül. Beszélj inkább magadról. Van gyermeked?
2018. nov. 14. 13:55
 26/26 anonim ***** válasza:
61%

" És nem én személyeskedem itt kettőnk közül. "

:D :D

Nem, tényleg, végülis kijelenteni hogy a házasságok 99%-a pocsék, úgy rossz ahogy van, (vad idegen emberekről van szó!!!) az nem személyeskedés. Mesélj még.

Nézd ha már ennyire kínosan bizonygatod itt a magadét, legalább utólag ne tagadnád le, könyörgöm.

Semmiféle vallatásra nem kötelességem válaszolgatni, pláne neked. :)

2018. nov. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!