Akinek a baba születése után tönkrement a kapcsolata?
Azt én sem értem miért kell mindenképpen elmenned dolgozni a baba mellől ha gyest kapsz.Nyilván kell a pénz nagyon..vagy kivel van a baba olyankor mikor jársz ezekre a meghallgatásokra?
Amúgy az, hogy arra biztat téged, hogy ne add fel és keress tovább nem értem miért bánt téged.Hisz alapvetően biztat és igen, kisgyerekkel bizony sokszor szerencse kérdése is, hogy akármilyen munkahelyre felvesznek e vagy sem.Függetlenül az állás milyenségétől.
Nálunk elmúlt egy éves a fiúnk.A párom fáradt, sokat dolgozik én meg sokat éjszakázom mert rossz alvó a kicsi..mindketten fáradtak vagyunk nálunk is alakul úgy hogy egymással morgunk és nem értjük meg a másik ,,nyomorát", de leülünk és megbeszéljük újra és újra..és néha már mikor morognék eszembe jut, hogy a párom se azért ,,gyagya"épp mert szerinte nem csinálok semmit, hanem mert ő is ember és fáradt.A legtöbb férfi pedig tényleg azt gondolja ,hogy a nőnek a gyerekkel otthon könnyebb addig míg pár napig nem neki kell ellátnia reggeltől estig és akár éjszaka is a gyereket.Pár ilyen nap majd rendbe tenné a látásmódját:D
Na, de ezek még nem jelentik azt, hogy tönkre ment a kapcsolat hanem hogy jó lesz ha elkezdtek kommunikálni és egymásra emberként nézni.Nem lehet amúgy, hogy te kicsit depis vagy?
Nekem úgy tűnik a legnagyobb problémád az a munkanélküliség, nem a párod. Eléggé meg vagy rémülve az lejön, de hogy pontosan miért, az nem tiszta.
A pároddal mi a gond? Mert azt nem írtad le.
#9 vagyok.
Azok, akik lepontozták azt a válaszomat, hogy a párok 99%-ának a gyermek születésekor megy tönkre a kapcsolata, valószínűleg:
1) Nincs még gyerekük, ezért romantikus vágyálmokat kergetnek
2) Van már gyerekük, csak még a tagadás állapotában vannak / önmaguknak se merik bevallani
3) Van már gyerekük, csak eleve olyan vacak volt a kapcsolatuk, hogy most se tűnik fel, hogy még vacakabb lett
4) Nők, akik el vannak foglalva a kisbabával, és nem tűnik fel nekik, hogy a férjük szenved, tinderezik, a rosszlanyokon lóg, esetleg már van is csaja
5) Annyira a kis cukika kisbaba bűvöletében élnek, hogy ezért nem is gondolkodnak rajta, hogy épp emiatt és most megy tönkre a kapcsolatuk
..
..
10) Kivételesen szerencsés, boldog pár. Esetleg mesebeli figurák, cukormázzal.
En a baba szuletese utan jottem ra, hogy ez elotte se ment,a rozsaszinkod teljesen elvonult es tisztan latom a dolgokat...
Azt gondoljak a feriak tobbek kozott az en parom is hogy nekunk noknek konnyebb itthon.. ja a fenet..rossz alvo a babam ejszaka es nem vagyok kipihenve amiota megszuletett..es semmi egyutterzes nincs benne annyi a valasz hogy o meg sokat dolgozik..
hat majd eljon az az ido is mikor egy ket nap 24 orara rabizom..
Melle fogtam de rendesen ☹️
Mindezek mellett nagyon szeretem a gyerekem es imadom o a mindenem.
Egyebkent igaza van az elottem szolonak abban hogy a ferfi mashol keresi/kerseni fogja azt amit itthon nem kap meg..
54%-os akik meg ennyire görcsösen gyártják az ilyen elméleteket, valószínűleg azok, akiknek marha xar az egész életük, és túlságosan fájó lenne beismerni hogy bizony másnak attól még lehet jó.
Neked magaddal van a bajod, jó lenne ezt nem másokon leverni. Szánalmas kissé hogy ettől jobban érzed magad, ám legyen.
Teljesen irreleváns, hogy milyen diplomád van, amíg a saját lelki sérelmeidet vetíted ki más emberekre, gondosan a végzettséged mögé bújva.
Csak azért, mert te egyetemen tanítasz még nem látsz be az összes család életébe, nem látod mik zajlanak a falak mögött, innentől kezdve ez csak egy kínos próbálkozás a részedről semmi más. Ezek a tények.
A dögöljön meg a szomszéd tehene is kezdetű történet, amivel a te kis lelkednek jobb, mint mondtam. Mert ha te nem vagy boldog, hát más se legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!