Ti hogy éltétek túl az első napokat?
Figyelt kérdés
Ma jöttünk haza a kislányommal a kórházból.És tiszta ideg vagyok h mi hogy lesz itthon. A kórházba ugye megszoktam a dolgokat,meg h ott mindig volt valaki aki segít ha kell. A kiságyába szeretném altatni,szomszéd szobában. Bébiőr,légzésfigyelő van.Mégse fogok tudni aludni. Ti akik szintén így csináltátok hogy aludtatok? Mennyi idő mulva nyugodtatok meg?2018. nov. 11. 17:59
21/22 anonim válasza:
Már miért lustulnál el? GYERMEKÁGYAS ANYUKA VAGY! Az a dolgod, hogy pihenj, regenerálódj, és ismerkedj a babáddal. Hidd el, egyáltalán nem kifizetődő a "szuperanyu" szerep ebben az időszakban. Majd ha letelt a gyermekágy, elmúlt a vérzésed, nem fáj a gátseb/ császárheg, megismerted a babád jelzèseit, klappol a szoptatás/sikerült megtalálni a megfelelő tàpszert, ráérsz akkor brillírozni.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem magamtól várok egyszerre sokat.
2018. nov. 12. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!