Hihetetlen Magyarországon ez a hatalmas érdektelenség a babakocsit toló anyukákkal szemben! Csak ennyire bababarát az országunk? Bövebb. lent
Figyelt kérdés
Szinte nap mint nap tapasztalom hogy annyira tojnak az emberre ha babakocsival közlekedsz(nem mintha nélküle sokkal másabb lenne).Pl.tegnap megyünk a városba kezdődik azzal hogy a járdán nem lehet közlekedni mert több helyen le van zárva(feltúrták),aztán esetleg az uttest szélén probálkoznák ,de a parkoló autóktól lehetetlen,így két lehetőség maradt vagy kerülövel ill.a házak közt( normál babakocsival lehetetlen helyen)folytatni utunkat.Az utobbit választottuk,felfújható kerekű babakocsink van ami nem bolygósítható ,pont ezért volt(van)gondunk a továbbiakban tizenéves taknyosok teljes szélességben végigállják a járdát bicikliikkel ,szólok nekik hogy szíveskedjenek félreállni,de szinte ügyet sem vetve az emberre(kb.így "ez most minek pofázik itt?minek jött erre?"éppencsak arrébbhúzta a biciklijét kb.30cm-ert mondanom sem kell, épphogy elfértünk.De aztán megint megyünk tovább és a járokelők akik szembe jönnek velünk,nem ők, hanem nekem kell kikerülnöm őket babakocsival,maguktól nem mennek félre sokszor az elöttünk haladok se,csak ha megkérem őket, vagy idegességemben már ennyhén nekik tolom a kocsit.Már elegem van hogy a közel 1 év alatt mióta a kisfiam megszületett ez van.Ja és a zebránál sem igazán akarják a babakocsisokat átengedni!Tegnap ráadásul siettem, mint egyébként sokszor a vállalkozásunk ügyeinek intézésével,és főleg ilyenkor dühitenek mocskosul az ilyen dolgok.Én soha nem voltam érdektelen a kisfiam elött más anyukákkal szemben,és számomra érthetetlen embertársaik közönyössége.Csak Magyarországon van így vagy más országokban is?Mi a véleményetek?2010. jún. 25. 16:25
61/66 anonim válasza:
12:12-es vagyok. én is úgy voltam vele, mint az utánam szóló néha nagyon berágtam, mert nem egyszer tapasztaltam, hogy valaki jött velem szemben ezerrel babakocsival, mintha övé lenne az egész járda én meg alig tudtam félre ugrani. és igen, e miatt határoztam el azt is, hogy én oda fogok figyelni, ami így is lett. mint írtam próbálok lehúzódni én is , ha nincs hely legalább lelassítok, hogy ne daráljam le a másik lábát. :-)
persze gyalogosan könnyebb egyet félrelépni, mint egyes babkocsikkal, ez TÉNY, de azért nekünk is figyelnünk kell a többiekre!
62/66 anonim válasza:
HALÓ!!!!!!!!
TOPIKNYITÓ!!!!!!!
MERRE JÁRSZ?????????
REAGÁLJ!!!!!!!
63/66 anonim válasza:
hát igen,az Olaszok azok NEM TUDNAK vezetni,mert alig vesznek forgalomból óraszámot!pár óra vezetés után bárkinek adnak jogsit!ezt csak azért tudom,mert növérem OPlaszban lakik és ő mesélte!és ahogy vezetnek?!kanyarban levágják a kanyart,átm,ennek a másiksávba,úgy érzi akkor elöz ahogy ő gondolja,szóval rettenet!sajna sokszor tényleg hibásak a babakocsis anyukák is,volt hogy próbáltam bejutni a boltba babakocsival,ott szenvedtem,mert még rutintalan voltam,hogyan is lehet könnyen bejutni!az anyuka aki ott állt a babakocsijával a bolt elött meg végig nézte,nem hogy segített volna mondjuk megfogni az ajtót,nem inkább végig mozizta!én már meg se lepödök az emberi bunkóságokon mert bunkó ember mindig is volt és lesz is akár itt nálunk akár Pekingben akár Olasz,tökmindegy.....és az őt nem fogja meghatni,h te babakocsival vagy pocakkal!sokszor volt,h a buszon inkább elfordították a fejüket csak,h ne kellej átadnia a helyét,de én ebböl nem csináltam gondot,mert úgy voltam vele,h majd ha neki lesz olyan szituja,h leülne akkor vissza fogja ezt kapni más bunkótól!én inkább élvezem a kincsem a babakocsinkban és tojok a hülyékre!kár idegesíteni magad rajta
64/66 anonim válasza:
bocsi a sok hibáért csak gyorsan írtam:-)
65/66 anonim válasza:
De kár, hogy nem válaszol a kérdés feltevője...
66/66 anonim válasza:
Sajnos nem csak a babakocsisokra nem figyelnek. Senkire! Nem az emberek baba barátságának van a baj, hanem az egyes emberek tiszteletlenségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!