Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti hogyan oldjátok...

Anyukák, Ti hogyan oldjátok meg a mellékhelyiség használatát pici babával, kisgyerekkel, ha egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Indulás előtt mindig elmegyek wc-re, egy órával előtte már nem is nagyon iszom, nehogy indulás után, útközben kelljen kimennem. De többször volt már az orvosnál vagy boltban, hogy nagyon kellett, de a baba miatt nem tudtam elmenni. Ti hogyan oldjátok meg?
2010. jún. 24. 22:29
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
na ez meg már viccnek is rossz!
2010. jún. 25. 10:18
 52/57 anonim ***** válasza:

Már csak azért mert a strand vizébe is belekakálnak és belepisilnek és egy minimális mennyiséget onnan is benyelhet.

De látom arra már nem válaszolsz viszed-e strandra de nem kötelező :)

Ha már kötekedsz, hogy felborul a babakocsi és benyalja a pisit kakit, hát akkor tudok én is példákat hozni, de már elég fárasztó magyarázkodni!

Én lezárom ezt a témát mindenki ugy védi a gyerekét ahogy akarja, és kész!

2010. jún. 25. 10:25
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Én alapjáraton egyetértek a 53%-os válaszolóval. Nem az a kérdés mi történhet a babával az a kérdés reális keretek között mi történhet! Nem reális, hogy felborul de megtörténhet, nem reális, hogy elrabolják, de megtörténhet (mondjuk erre aztán tényleg nagyon kicsi az esély! Nem reális, hogy a nagymama akire rábízzuk egy öngyilkos merénylő tele aggatva bombával de ki tudja , talán megtörténhet! :-))

Nekem az a véleményem, hogy 1 perc alatt annyi baja nem lehet a gyereknek!

De minden megtörténhet, az is ha én kilépek az ajtón a fejemre esik egy tégla vagy 1 ö kilós virágcserép!

Nem reális de megtörténhet, azért én még ki fogok lépni az ajtón és ez miatt nem is aggódom!:-)

2010. jún. 25. 10:29
 54/57 anonim ***** válasza:

09.47 es vagyok és nem értem miért tőlem kérdezed, hogy viszem e a strandra? Pont én reagáltam, hogy nem hiszem, hogy felborul a kocsi és felnyalja a pisit! (mivel azt is írtam, hogy nem gázolunk a pisiben a nyilvános wc-ben)

Azt a mondatot ott idéztem, nem tőlem származik!

Olvass vissza és látod, hogy nem ellened írtam a kommentem! A kérdésedre a válaszom: nem , nem viszem strandra mert még csak 3és fél hónapos és még nem akarom!

A kakis, pisis kezet is azért írtam, hogy az a bárhol lehet és az ellen nem lehet védekezni és nem wc függő, inkább higiéniai kérdés)

Olvasd vissza a 09.47 előtti kommentem és rájössz, hogy én nem aggódom túl a dolgokat!

2010. jún. 25. 10:37
 55/57 anonim ***** válasza:

Most már tényleg túl van lihegve ez az egyszerű kérdés!

Hogy oldod meg ez a kérdés nem az, hogy a strandon elkap e valamit!

Van aki rábízza másra , van aki nem, van aki beviszi, van aki nem és a kérdező eldönti ő melyiket lehetőséget látja jónak!

2010. jún. 25. 10:41
 56/57 anonim ***** válasza:

Kedves 53% os! Itt tényleg elnéztél valamit! Én is olvastam a kommeneteket és akitől kérdezed a strandot ezt írta:

"Lányok! Teljesen felesleges vitatkozni! Van aki így gondolja , van aki úgy, de azért az szerintem sem reális, hogy felborul a kocsi és főleg az nem az, hogy pisit nyal fel a gyerek. Azért a nyilvános wc-ben nem járunk a pisiben vagy ha igen oda nem toljuk be a gyereket."

Pedig én melletted vagyok (egyedül) de ezt én sem értem. Nem értem miért annak szólsz aki nem aggódik túlzottan!

Haszno

2010. jún. 25. 10:46
 57/57 anonim ***** válasza:

Kedves 9.47-es.Semmi gondom nem volt a válaszoddal,arra reagáltam,hogy multi áruházak tele vannak patkány pisivel is,ha a kezébe adsz vmit,azt is lekéne mosni előbb.Én hordok fertőtlenítő gélt,és kendőt!ennyi.Sőt!a gyerekeim ha leesik vmi,azt is megfújják,megeszik.pedig pesti vok,gondolj bele,mi lehet nagyon vidéken.és ott vannak a legegészségesebb gyerekek.

A bevásárló kosárba akkor is üljön a gyerek,ne álljon bele,de ez csak az én véleményem.mert sok járni tudó gyereket beleállitanak a kosárba,nekem meg ez nem tetszik.

De kérdem én:-megtudjuk óvni gyermekeinket akármilyen kosztól?max.amíg bölis,vagy ovis nem lesz!

Ha felmosunk a lakásba vegyszerrel,az jó,hogy mászik a baba,és a kezét a szájába veszi?

De itt a válaszok már az elején elmentek,itt ez a baj,utána meg elbeszélünk egymás mellett...

Kedves kérdező,ha van a mellékhelyiség mellett vmilyen boltocska,ott az eladóra rábíznám.2-szer előfordult már.és nem a bolt eőtt hagytam,pult mellé toltam.

2010. júl. 1. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!