Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti hogyan oldjátok...

Anyukák, Ti hogyan oldjátok meg a mellékhelyiség használatát pici babával, kisgyerekkel, ha egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Indulás előtt mindig elmegyek wc-re, egy órával előtte már nem is nagyon iszom, nehogy indulás után, útközben kelljen kimennem. De többször volt már az orvosnál vagy boltban, hogy nagyon kellett, de a baba miatt nem tudtam elmenni. Ti hogyan oldjátok meg?
2010. jún. 24. 22:29
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
80%

Igen, felborul, ha otthagyod BÁRHOL. Márpedig ha elmész pisilni, az otthagyásnak számít. Nem a pisilás rész a gáz benne, hanem az otthagyás.

Látod, olvasod, de nem érted: funkcionális analfabétizmus.

2010. jún. 24. 23:41
 32/57 anonim ***** válasza:
35%

ma 23:38

A házaséletemmel hidd el, hogy semmi probléma sőőt...

Az utolsó mondatod pedig a primitivségedet elég rendesen minősiti!

2010. jún. 24. 23:42
 33/57 anonim ***** válasza:
32%
szerintem nem volt primitív, csak VICCES:))))))))))
2010. jún. 24. 23:43
 34/57 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok primitív, csak vicces :))

Aki tudja, honnan szedtem a mondatot, kap egy csokit.

Akkor miért vagy ilyen agresszív? Szinte csak felkiáltójelet használsz. Relaxálj és ne a kérdezőt zrikáld.

2010. jún. 24. 23:43
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szórakoztató volt ezt végigolvasni.

Az az igazság én azt nem értem,hogy mi értelme van bunkózni?Ha valakinek nem tetszik a kérdés,az ne írjon.Senkinek sem kötelező kommentelni.Bár lehet,hogy valakiknek extrém örömet okoz másokat lehurrogni,vadidegeneket megbántani.Nekem 6 hetes a babám,és eszembe sem jutna őt egyedül hagyni egy wc-ben.A mozgáskorlátozottak mosdóját találom a legjobb ötletnek.Lehet engem is fikázni,hogy túl élénk a fantáziám,hogy elrabolják,vagy megüthetik,vagy kiesik a kocsiból,(mondjuk egy nagyobb babánál)De könyörgöm anyukák,ti csak tudjátok,hogy tényleg bármi megtörténhet.

2010. jún. 25. 01:31
 36/57 anonim ***** válasza:
51%

jesszus!!!

Itt vannak anyukák akik rábíznák idegenre a babát míg pisilnek?????

és akkor utána sírnak hogy "elrabolták" a gyereket...!

2010. jún. 25. 06:30
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

Szóval Ti kölcsönösen sértegetitek egymást, ahelyett, hogy aludnátok egy jót az éjszaka közepén. Nekem ez a vicces:-)))

Valóban a legjobb megoldás, ha a mozgássérültek számára biztosított helyre viszed be magaddal, mert ott elfér a kocsi is. Később erre már nem lesz szükség, ha járni fog, mert egyszerűen beállítod magad mellé.

Egy másik gyerekes anyukára is rá lehet bízni, miért ne, miért rabolná el, hiszen van már neki.

A Tescoban egyébként van nagyon sok kis butik, tele unatkozó eladókkal, és vannak biztonsági emberek is, szerintem 2 percre rájuk is rábízhatod, a helyüket nem igazán hagyhatják el, az idejükbe belefér, és nem minden idegen potenciális gyerekrabló, vagy mozgó fetőzésveszély.

Szóval több megoldás van.

Ha kisebb helyen vagy, az már kicsit macerásabb, viszont ott nincs olyan nagy forgalom, így mehet a nyitott ajtó, és végezz olyan gyorsan, ahogy csak tudsz!

2010. jún. 25. 06:56
 38/57 anonim ***** válasza:

Lányok! Teljesen felesleges vitatkozni! Van aki így gondolja , van aki úgy, de azért az szerintem sem reális, hogy felborul a kocsi és főleg az nem az, hogy pisit nyal fel a gyerek. Azért a nyilvános wc-ben nem járunk a pisiben vagy ha igen oda nem toljuk be a gyereket.

Én azt gondolom, hogy az utolsó wc használata jó ötletnek tűnik, aki akarja nyitva hagyja az ajtót, aki nem az becsukja, végül is tényleg 1 perc az egész.

Olyan élményem nekem is volt, hogy egy hülye gyerek odament a kocsihoz és rángatni akarta a kislányom, sajnos ilyen van és ezt jobb elkerülni ha lehet. Ez még nem a "széltől is óvom" kategória. Ha téged rángatnak te sem hagyod csak azért , hogy edződj!

2010. jún. 25. 07:22
 39/57 anonim ***** válasza:
22%

Nyilván,kedves utolsó!Volt egy válasz,hogy pisis kakis kézzel hozzányúlnak a gyerekhez.A konzerven a patkány,egér pisire senki nem gondol????

Vagy a galambszaros cipővel a gyereket a bevásárló kosárba állitani?

2010. jún. 25. 07:57
 40/57 anonim ***** válasza:
70%

Épp vagy két hete volt egy hír, hogy elraboltak egy 3 hónapos babát, amíg anyuka ruhát próbált, itt van a cikk: [link]

Ezek után tudjátok, ki hagyná egy idegenre a gyereket, még ha annak is van gyereke....

2010. jún. 25. 08:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!