Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti hogyan oldjátok...

Anyukák, Ti hogyan oldjátok meg a mellékhelyiség használatát pici babával, kisgyerekkel, ha egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Indulás előtt mindig elmegyek wc-re, egy órával előtte már nem is nagyon iszom, nehogy indulás után, útközben kelljen kimennem. De többször volt már az orvosnál vagy boltban, hogy nagyon kellett, de a baba miatt nem tudtam elmenni. Ti hogyan oldjátok meg?
2010. jún. 24. 22:29
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

Mondjuk a hordozó sztem befért volna a fülkébe.

Én az a típus vok,hogy babakocsival is rontok mindenfelé.vannak olyan áruházak,ahol olyan szűk helyek vannak,hogy nem lehet elférni.Egyszer mondta az eladó,hagyjam ott a babakocsit.A Hölgy utánam nem kapott jutalékot,mert kijöttem üres kézzel.Kérdeztem,ő otthagyná e?

2010. jún. 25. 08:11
 42/57 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, lehet, hogy írta már valaki, de a mozgássérült wc-be tuti beférsz babakocsival. Egyébként pedig nagyon sok helyen azt tapasztaltam, hogy a befelé nyíló ajtótól örülök, ha én beférek (terhesen nagy hassal tuti nem menne). Semmiképpen nem lehetne bevinni a gyereket, sem nyitva hagyni az ajtót, mert akkor az ajtótól nem lehet hozzáférni a wc-hez. Tudom, hogy nem minden wc ilyen, de azért jócskán vannak.
2010. jún. 25. 08:41
 43/57 anonim ***** válasza:

nálad marad a csoki:)))))

szép napot nektek!:))))))))

2010. jún. 25. 08:49
 44/57 anonim ***** válasza:
Én mindig a rokkant wc-be mentem, ott aztán bőven van hely.
2010. jún. 25. 09:00
 45/57 anonim ***** válasza:
61%

Igen, beállítom a gyereket a bevásárlókocsiba, mert még nem tud járni, ergo a cipője sem galambszaros.

De nyilván egy-két anyukának ez a lehetőség eszébe sem jut, mert nyáladzva várjátok a lehetőséget, hoyg valakibe beleköthessetek. Meg élvezkedtek a kis piros kezekkel. Segítőkészség nulla, de kritizálás, sértegetés az akad bőven. Szégyellje magát minden ilyen anyuka.

A csokit virtuálisan küldöm ;)

2010. jún. 25. 09:17
 46/57 anonim ***** válasza:

Akkor én rossz anya vagyok, mert én már hagytam idegenre a fiamat. Fogászati röntgenre kellett mennem, nem volt kire bíznom, vittem magammal. Gondoltam én, hogy biztos van bent egy olyan mellékhelyiség, ahova betolhatom arra a pár percre a 8,5 hónapos fiamat. Azt mondta a röntgenes nő, hogy sehová sem vihetem be, mert mindenhol sugárzásveszély van.

Nem tudtam mit csinálni, kint a nőgyógyászat előtt (egymás mellett van a 2 helység) egy kedves, nagymama korú hölgy várta a vizsgálóban lévő lányát, így megkérdeztem, hogy nézne-e a fiamra pár percet. Ott hagytam. Mikor kimentem, a hölgy ölében ült, és vigyorgott rám. Annyit mondtott a hölgy, hogy kikéreckedett a kocsiból, de semmi baj nem volt vele (egyébként sem egy félős gyerek). Mikor pedig kijött a lánya a vizsgálóból, büszkén mondta neki, hogy vigyázott a babára. :D

7-8 hónapos volt, mikor a városban voltunk, egy nagy bevásárló központban. Apát vártuk, már 2 órája. Nekem meg nagyon kellett pisilni. Nem kocsival voltunk, hanem kenguruval, úgyhogy azzal simán bevittem magammal.

Mostmár, hogy áll, így is simán bevinném, és odaállítanám magamhoz. Ha kocsival lennék, akkor pedig hátsó wc, nyitott ajtó. Annyi mindent lehet a kezébe adni, hogy ne forduljon ki a kocsiból abban a fél percben... Pl. ami tiltott, nálunk ilyen "mumus" a mobil. Ha a kocsiban van, és extra nyűgös, akkor csak oda adom neki a mobilt, azzal percekig elvan.

2010. jún. 25. 09:27
 47/57 anonim ***** válasza:

Van aki itt azt írta, hogy nem reális, ha felborul a kocsi. Hát pedig igenis az, nem a terepjárókerekes Hummer méretű kocsira kell gondolni heverésző újszülöttel, hanem egy sprotkocsira, egy örökmozó, 10 hónapos vagy idősebb babára.

A környezetemben két borulás is volt a közelmúltban. Az egyik gyerkőcnek két első foga bánta. Aztán az anyukák meg csak sopánkodtak, hogy "csak egy pillanatra hagytam ott"...

Az ilyen otthagyom egy pillanatra, mert nem lesz baj hozzáállást meg nem kommentelném.

2010. jún. 25. 09:41
 48/57 anonim ***** válasza:

Kedves ma 09:27-es biztos sok anyuka rossz anyának fog nézni ahogy olvasok :)

Gondolj csak bele az öregnéni lehetett volna egy gyerektolvaj is és betehette volna a táskájába a gyereket és el is szaladhatott volna vele :)

Ami meg még felháboritó a mobiltelefon tele van káros sugarakkal és még agydaganatot is kaphatott volna a gyerek ugyhogy azt se szabad :)

Amugy csak viccelek ;)

2010. jún. 25. 09:45
 49/57 anonim ***** válasza:

Kedves 07.57!

"Vagy szerinted ha felborul kocsistul, és felnyal egy kis pisit, az nem gond?"

Én erre reagáltam és nem értem, hogy mi a gond. Normálisan leírom a véleményem, nem bántok senkit de mégis akad valaki aki ebbe is beleköt!

Nem a pisis kakis kézre gondolok, mellesleg a pisis kakis kéz lehet bárhol, vannak akik egyáltalán nem mosnak kezet és te nem tudod kik azok!

A "galambszaros cipővel" meg azt sem tudom mit akarsz mondani!

Jó lenne ha nem ugrana mindenki a másik torkának!

2010. jún. 25. 09:47
 50/57 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell egyből olyanra gondolni hogy azt a gyereket: ellopják, agyonverik, felborul a babakocsival és meghal de még előtte felnyalja mindenki pisijét és a sarokba ahol odavan állitólag tojva (ami nem szokott lenni) odakuszik és felfalja.

ma 09:47 strandra viszed a gyerekedet?

2010. jún. 25. 10:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!