Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti hogyan oldjátok...

Anyukák, Ti hogyan oldjátok meg a mellékhelyiség használatát pici babával, kisgyerekkel, ha egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Indulás előtt mindig elmegyek wc-re, egy órával előtte már nem is nagyon iszom, nehogy indulás után, útközben kelljen kimennem. De többször volt már az orvosnál vagy boltban, hogy nagyon kellett, de a baba miatt nem tudtam elmenni. Ti hogyan oldjátok meg?
2010. jún. 24. 22:29
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
45%

Nekem eddig nem volt ilyen problémám, de most elgondolkodtam. A kerekes székeseknek kialakított vécé jó megoldásnak tűnik, oda befér a babakocsi.

Egyébként nem azért nem akarnám kint hagyni a babám, mert valaki elloplja, hanem mondjuk ordítani kezd és azt utálnám. Vagy odamegy valami elmebeteg és pisis kakis kézzel hozzányúl. vagy egy kisgyerek akire nem figyelnek és jólodasóz. Erről szól az anyai ösztön, nem? hogy véded a gyermekedet, sokszor idiótának tűnő dolgoktól is

2010. jún. 24. 22:59
 12/57 A kérdező kommentje:

Már elnézést de nem tudom miért kell ilyen minősíthetetlen bunkó hangnemben válaszolni?! (Tisztelet a kivételnek, nekik köszönöm) Mi felénk kérem szépen igen is nagyon koszos pl a Tesco mosdója. És ne ítélje meg nekem egy arctalan vadidegen hogy mitől féltem a gyerekem!! A mai világban nem bíznám egy pillanatra sem másra! Amúgy meg nem volt kifogásom a nyitott ajtónál való ügyintézés ellen, csupán eddig nem tettem!

Látom ilyenkor éjszaka csak a sok bunkó okostojás van a gépnél....

2010. jún. 24. 23:00
 13/57 A kérdező kommentje:
22:59-es hozzászólónak, köszönöm! :) Igen, hasonlóra gondoltam :) nem elsősorban, hogy kikapják a babakocsiból az orrom előtt. És szerintem kevesen mernénk egy tök vadidegenre bízni a csemeténket!!! Aki ezt megteszi, az felelőtlen szülő!
2010. jún. 24. 23:02
 14/57 anonim ***** válasza:
11%
Ha a polcról leveszel valamit akkoris hozzáérhetnek kakás kézzel és odasózhat neki egy kisgyerek ha elmegy mellette, bár szerintem nem tul jellemző hogy a kisbabádat agyonfogják verni.
2010. jún. 24. 23:02
 15/57 anonim ***** válasza:
65%

22:59es vagyok: hát kedves agresszív válaszoló, képzeld el, hogy én így jártam a múltkor. Egy éves a kislányom, a bevásárlókocsiban állt a Tescoban és amíg én fizettem és pénz utám kotorásztam, egy kis rosszcsont odaszaladt és úgy behúzott neki hogy bekékült. A szemem sarkából láttam hogy jön, de már nem tudtam odaugrani megfékezni.

Szóval nem kéne itt az észt osztanod. Mellesleg neked van gyereked? Csak mert a válaszaidból úgy jött le, hogy nincs...

2010. jún. 24. 23:05
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg még ezernyi dolog jutott eszembe, hogy miért nem szeretem stem elől téveszteni a lányom, még egy pisilésnyi időre sem. Csak egyet írok le: bizonyos életkorban már olyan örökmozgók, hogy simán felborulnak babakocsistul, pláne felügyelet nélkül. Az ilyenek egy pillanat alatt szoktak történni. És azt ne mondd nekem, hoyg az nem gáz, ha egy baba a nyilvános vécé padlóján fetreng.

Inkább hagyd el a baba-rovatot. köszi.

2010. jún. 24. 23:08
 17/57 A kérdező kommentje:

"Ha a polcról leveszel valamit akkoris hozzáérhetnek kakás kézzel és odasózhat neki egy kisgyerek ha elmegy mellette, bár szerintem nem tul jellemző hogy a kisbabádat agyonfogják verni."

Azért nem ugyan az a kocsi és a gyerek mellett állni mint a wc-n gubbasztani letolt nadrággal....

de mindenkinek szíve joga úgy veszélyeztetni a saját gyerekét, ahogy neki tetszik....

2010. jún. 24. 23:09
 18/57 anonim ***** válasza:
34%

Igen van gyerekem képzeld el már 5 éves és makk egészséges!

Én is féltettem a gyerekem ha beteg volt pl, de nem tiltottam meg senkinek se hogy ránézzen rámosolyogjon, megsimogassa, és lám mig mindig ittvan mellettem és nagy lett! Tulzás amikor már valaki annyira aggódik hogy a wc-re menésből (ami másfél perces dolog) gondot csinál és fórumba kér tanácsot hogy huuu hogy oldjam meg uristen mi lesz! Jó persze joga van hozzá, hogy megkérdezze hisz mindenki azt kérdez amit akar, de ilyen dolgon kiakadni....komolyan mondom nem tudom nevessek-e vagy sirjak néha!

Olvasok olyanokat is, hogy valaki még a gyerekszobába se engedi be a rokonokat és a kiságyat csak messziről nézhetik, hát szánalmas egy pár kismama!

Én a kisgyereket sajnálom a legjobban, teljesen elzárjátok a külvilágtól! Játszótérre fogjátok hordani, vagy még oda se nahogy belenyuljon a kakiba?

2010. jún. 24. 23:13
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Én általában elkérem a mozgáskorlátozott wc kulcsát. Ha nincs, kinézem a legutolsó wc- t és igen nyitott ajtónál wc- utem míg pici volt, de miután már tudott álkni bevittem magammal, eljátszott a wc papírral míg én elvégeztem a dolgom, utánna mindketten kezetmostunk.
2010. jún. 24. 23:16
 20/57 anonim ***** válasza:
70%

Akkor is megfogalmazhatnád kevésbé sértően is a véleményed. MOst ezen a kérdésen éled ki az agressziód, pedig egyáltalán nem volt kiakasztó a kérdés, ez szerintem még bőven nem a túlféltés kategória. Idegen helyen, babakocsiba szíjazva szerintem igenis felelőtlenség felügyelet nélkül hagyni egy babát. Olvastad a babakocsid használati utasítását? Mert mindegyikbe bele van írva: ne hagyd felügyelet nélkül benne a gyereket.

Vagy szerinted ha felborul kocsistul, és felnyal egy kis pisit, az nem gond?

2010. jún. 24. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!