Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kíméletes ciciről való leszokt...

Kíméletes ciciről való leszoktatás?

Figyelt kérdés
Vida Ági módszere nem vált be. 16 hónapos a kisfiam, még éjjel is 1-2x ébred és csak cicin alszik vissza. Nappal pedig 3x szopik. Lassan leszeretném választani, de először az éjszakait akarom tőle elvenni.
2010. jún. 22. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

16 hós kra óta hálistennek nem kel ciciért, csak nagyon ritkán éjjel. nappal és este úgy alszik el, és reggel is kéri általában. engem így nem zavar, majd leszokik magától. viszont ha még mindig kérné éjjel...az már zavarna, mert már addigra hulla voltam.

így a nappaliról estiről van még ideje leszokni, egyelőre esze ágában sincs, úgy tűnik, próbááltam, hogy nem a dok neki, de kétségbeesve zokogott....

én úgy gondolom, hogy akkor tudod csak kímletesen leszoktatni, ha nem igényli már, csak megszokásból kéri. mert ha valamiért még kell neki, akkor nem tudod kíméletesen leszoktatni, az neki kíméletlen lesz. de egy próbát mindenképpen megér valamelyik módszer, amelyet itt leírtak.

18 hós kislány anyukája

2010. jún. 29. 13:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Még én sem akarom tőle elvenni, majd én is 2 éves kora körül gondoltam.Én is az érettségében bízom:)
2010. jún. 29. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!