Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Választanátok a Nóra keresztne...

Választanátok a Nóra keresztnevet a vezetéknevünk mellé?

Figyelt kérdés

Hárs Nóra lenne, nagyon tetszik ez a keresztnév, viszont nem tudom, hogy mennyire illik a vezetéknevünkhöz, talán túl sok az r-betű benne, túl nyelvtörős és durva emiatt.

(További nevek amik még esélyesek: Enikő, Noémi, Alíz, a négyből melyik megy legjobban a keresztnévhez?)

2018. szept. 12. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Nyelvészetileg az Enikó a legjobb: Hárs Enikő.
2018. szept. 13. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nóra,Noémi tetszik.
2018. szept. 13. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörű, én választanám. Nem túl sok az r-betű, ráadásul a Nóra az egyik leggyönyörűbb név. Szerintem passzolnak.

Az Enikő nevet nem szeretem, túl kislányosnak találom

Noémi szép, Aliz/Alíz is.

Egyébként szerintem a további-felsorolásból is a Nóra a legszebb.:) Szóval énszerintem maradjatok simán annál:) Egyébként mégegy , ismerek olyat, aki a második keresztnevét használja már kicsi kora óta.:) De egyébként elsőnek adnám a Nórát, és nem is kell mögé második:) Egyébként , ha akarnátok pl a felsorolásból, akkor mégis hangzásban az Enikő illene a Nóra után, de szerintem az fölösleges:)

2018. szept. 14. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!