Melyik nevet választanátok, és miért? Emma, Enikő, Hanna, Liza, Nóra
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 15:50
1/23 anonim válasza:
Nóra, nincs különösebb oka, egyszerűen ez tetszik. Amúgy nálunk is esélyes ez a név. :)
2/23 anonim válasza:
Liza tetszik legjobban ebből, Enikő a második.
3/23 anonim válasza:
Magamtól egyiket se választanám, de ha csak ezek a nevek lennének, akkor Nóra vagy Enikő. A többi nem tetszik.
4/23 anonim válasza:
Emma, vagy Nóra. Mert tetszik.
Lizáról a szomszéd tacsi jut eszembe, pedig szép név, Enikőről egy számomra unszimpatikus ember, Hanna pedig minden második gyerek neve.
5/23 anonim válasza:
Igazán egyiket sem. De ezek közül vagy a Nóra vagy az Emma lenne a nyerő. Az Enikő nagyon nem tetszik, a Liza olyan idegen, a Hanna pedig nagyon gyakori
6/23 anonim válasza:
Az Emma es az Eniko nekem parasztos, a Noranak nem tetszik a hangzasa. A Hanna nem rossz, de nem hiszem, hogy adnam. A Liza tetszik.
7/23 anonim válasza:
Nóra,igy hivják az 5 évesem. Olyan nevet akartunk ami itthon és külföldön is vállalhato, szép a becézése is, rövid.
Gyereknek és felnőttnek is ok, valamint a jelentése is szép
8/23 anonim válasza:
Emma, Hanna, Nóra iszonyú gyakori, tucatnév, Enikő nem tetszik, így Liza.
9/23 anonim válasza:
Felallitok egy sorrendet, figyelem, ez sajat velemeny! S a j a t!! Mindenkinek mas az izlese, ezert nem ertem a lepontozasokat ilyen teren.
1. Hanna (tudom, tucatnev..)
2. Emma
3. Liza
4. Nóra
5. Enikő
Persze ez azon is mulik hogy a kornyezetemben milyen nevnek szamit es ismeretsegi korben szemelyiseg alapja stb.
10/23 anonim válasza:
Emma, Nóra, de nagyban függ a vezeteknevtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!