Melyik nevet választanátok és miért? Nóra vagy Enikő? Vezetéknévhez mindkettő passzol.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 23:55
2/14 anonim válasza:
Nóra szebb
Nekem az Enikő olyan idióta név Frédi és Béni jut eszembe
3/14 anonim válasza:
Nóra szebb. Enikő botrányos saját tapasztalat. 😅 Utálom a nevem. Mindig csúfoltak "Enni kő!"
5/14 anonim válasza:
Nóra. Nekem az Enikő sosem tetszett.
6/14 anonim válasza:
Az Enikő borzalmas. A Nóra se szép, de a kettő közül inkább az.
7/14 anonim válasza:
Nekem az Enikő tetszik nagyon szerintem szép , de a párom is elkezdte gúnyolni hogy enni kő igy valószínű nem lesz Enikő 😩😀 a Nóra is szèp
8/14 anonim válasza:
Mindkettő szép, de én az Enikőt adnám, mert amennyi Nórát ismerek, az mind (még gyerekként is) egy gátlástalan valaki volt, aki persze kifelé eljátszotta a hattyúk halálát, hogy sajnálják, meg a normális kedves embert, amivel megvezette a körülötte lévőket, miközben mindig csak a saját érdekel vezette. (Mondjuk az tény, hogy ők csinálják jól, mert csak így jut valahova az ember.)
9/14 anonim válasza:
Szóval szerinted attól függ a gyerek viselkedése, hogy milyen nevet adsz neki?
10/14 anonim válasza:
Egyik legjobb barátnőm Enikő, így emiatt erre szavazok (sosem hallottam, hogy gúnyolták volna).
Egyébként mindkét név jó, szerintem nem lősz mellé egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!