Nóra Daniella vagy Nóra Lana legyen inkább a születendő gyermekünk neve? A tesója Vencel Endre lesz
A vezetéknév teljesen egyszerű:Kovács ezért is szerettünk volna második névnek különlegeset
Köszönöm
Nóra Daniella
A masodik lehetoseget nehez vgy nyelvtoros kimondani.
Nóra Daniella
A Lana egy tipikusan mostanában divatos tucatnév, nem is illik annyira a Nóra névhez szerintem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Huh hát én erre nem is figyeltem kedves kettes..Igaz ,én is múltkor szem(azaz fül) tanúja voltam pár unokahúgom körüli fiatal gyerek beszélgetésének..
Egyébként sokáig a Daniella volt a befutó,de meghallottam az utcán múltkor,hogy "Lana ne szaladj már,mert elfogatóparancsot esni" és egyszerűen beleszerettem ebbe a névbe is,úgy mint korábban a Daniellába
Nóra Daniella szép. A Nóra Lana nem illik össze, túl rövid mindkettő, összefolynak és nem jók a magánhangzók sem így egymás után.
Vencel Endrével is az a baj hogy csupa E van benne, ettől mekegős vagy komolytalan eszperente lesz.
A Daniella dallamosabb hozzá, bár egyik sem kedvencem és szerintem sem a Nóra, sem a Daniella nem az a különleges - ez szerintem nem baj - bár utóbbi épp nem divatos, a korosztályában már ritka lesz. Ötletem még a viszont egyre divatosabb Dalma, ami hangásban pont a kettő között van.
A fiúnevek viszont tetszenek, csak együtt csupa e betű. (Talán Endre helyett Andor...? Merthogy mindkettő az András változata, bár ez jóval gyakoribb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!