Szerintetek az alábbi nevek közül melyik a legszebb? Réka, Emese, Martina, Júlia, Nóra. Illetve mit gondoltok az Ajnácska névről?
Ezek közt vaciálok. A Rékának becenevei nem nagyon vannak viszont önmagában szerintem szép, az Emese szintén illetve, mert a becézései szerintem nagyon aranyosak (Mesi, Meskete, stb). A Martina szerintem nagyon szép név és még a becézése(i) is tetszenek (pl. Tina). A Júlia szintén szép, talán kissé régies a becézéseit tekintve (Julcsi, Julis). A Nóra mindig is tetszett, bár hasonloan a Rékához nincsenek becézései (a Nórin kívul persze).
Illetve volt egy merész gondoloatom, az Ajnácska. Elsőre kissé komolytalannak tűnt, de később átgondoltam, szerintem nem olyan rossz, persze elsőre meredek. Becenévnek az Ajnira gondoltam ami szerintem aranyos.
Nektek ezek közül melyik tetszik leginkább, melyiket adnátok?
Emese és Júlia tetszik.
Ajnácska nagyon nem, ahogy te is írtad komolytalan, olyan mintha máris becézve lenne.
Nekem a Réka és az Emese tetszik.
Az Ajnácska név szerintem nem jó ötlet, az Ajnit Hajninak gondolnák, mindig magyarázkodni kellene. Felnőtt korában elég ciki ilyen becézgetős névvel élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!