Szonja, Lilien, Vivien. Melyik a legszebb név?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 13:55
1/18 anonim válasza:
Szamomra nem ezek a legszebb nevek, de a Vivien tetszik a 3 kozul.;)
2/18 anonim válasza:
Vivien,de a Szonja is tetszik.A Liliennek sincs bajom,csak már idegesítően tucatnév.
3/18 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik igazán, Dunát lehet már rekeszteni velük.
5/18 anonim válasza:
Nekem egyik sem jön be igazán, ha már muszáj ezek közül választani, akkor egyértelműen a Szonja.
6/18 anonim válasza:
Egyik se tetszik, de ha csak ezek vannak, akkor a Szonja
7/18 anonim válasza:
Lilien
Lányom az, 4éves és egy darabot se ismerek ilyen névvel közel s távol.
8/18 anonim válasza:
A Lilien szerintem elég furán hangzik magyar szövegkörnyezetben, nem tetszik egyáltalán.
Vivienből olyanokat ismerek, akik miatt nem túl jó asszociációim vannak (14 évesen a disco parkolójában ezt, meg azt csinált, etc.)
A Szonja nem kedvencem, de innen szerintem messze a legszebb.
10/18 anonim válasza:
Mifelénk rengeteg a Lili, Lilien, Liliána, ráadásul igaza van annak, aki azt írta hogy magyar vezetéknévvel nagyon nem hangzik szépen. Ezek közül csak a Szonja, bár sajátomnak azt sem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!