Szerintetek melyek a legszebb lánynevek? Lotti, Letícia, Leila, Kiara, Hanna, Lilien, Bíborka, Szonja, Dia, Míra. Nekem ezek a kedvencek! Melyik a top3 nektek és melyek a tetszős nevek még?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 19:22
1/9 anonim válasza:
Hanna, Zsófia, Leila, Miriam :)
2/9 anonim válasza:
Dia a legjobb :D
Fanni
Kinga
Kitti, is tetszik még :D
3/9 anonim válasza:
Nekem a Fanni nagyon tetszett és most a nyáron Horvátországban találkoztam egy lánnyal akit Ana-nak hívnak neki is nagyon szép a neve :) 3. pedig legyen az Angelika ( első szerelmemnek a neve) :D
5/9 anonim válasza:
1. Regina
2. Emília
3. Petra
Tetszik még: Szofia, Anna, Blanka, Alíz, Eliz, Jázmin.
Mostanában elég gyakoriak. De hát szinte minden szép név benne van a top 100-ban. Az emberek többsége tudja, mi a szép, ezek szerint. :)
Amiket te írtál, azok közül a Lilient imádom, szerintem az egyik legszebb lánynév; azon kívül tetszik még a Hanna és Mira (pontos i-vel)
Fiú nevekből: Ármin, Alex, Dániel.
19/L
7/9 anonim válasza:
Natasa natalia, szonja, hanna, zsanna, zsanett, ivett, barbara, jenifer, klaudia, mira, kira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!