Szonja, Lilien, Vivien. Melyik a legszebb név?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 13:55
11/18 anonim válasza:
Szonja. De igazabol egyik sem tetszik.
12/18 anonim válasza:
Ezek közül a Szonját választanám.
13/18 anonim válasza:
Magyartalanabb neveket alig találhattál volna. Egyik sem szép. A Lilien még elmegy, de idegesítő tucatnév.
14/18 anonim válasza:
A Lilien és a Vivien nevektől engem személy szerint kiráz a hideg.
Talán azért,mert eddig csak buta, tudálékos, vagy rosszindulatú,kisebbségi embereket ismertem hasonló nevekkel.
A Lili nevet inkább magában adnám,vagy Liliána,esetleg Lilianna formában.
A Szonja név a legjobb.
15/18 anonim válasza:
Hát én véletlen se vagyok kisebbségi Lilien lányommal. Itt mifelénk Lara,Larissza,Kendra,Vanessza,Dzsesszika és társai minden kisebbségi lány.
A Lilien pont nem olyan külföldies,mint a Dzsennifer meg ilyesmik.
Nekem a Viviennel sincs gondom amúgy.
A Szonja nekem borzalmad. Aszonja hogy...
Nektek kell ezt tudni egyébként. Nekem a második Izabell, és nem kértem ki senki véleményét,nagyszülőknek is meg lett mondva így fogják hívni.
16/18 anonim válasza:
Mondjuk én ismerek Horváth Lilient, szerintem teljesen jó, szép név. Vivien tetszik a legjobban, utána a Lilien (bár való igaz, hogy egyre gyakoribb, ha ez zavar, akkor ne ezt válaszd:D). Nekem a Szonja nem igazán tetszik, de azért nem egy Mikolt vagy Cseperke; vállalható név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!