Választanátok a Nóra keresztnevet a vezetéknevünk mellé?
Hárs Nóra lenne, nagyon tetszik ez a keresztnév, viszont nem tudom, hogy mennyire illik a vezetéknevünkhöz, talán túl sok az r-betű benne, túl nyelvtörős és durva emiatt.
(További nevek amik még esélyesek: Enikő, Noémi, Alíz, a négyből melyik megy legjobban a keresztnévhez?)
Szerintem megfelelő, semmi gond vele. Az Enikő, Alíz is jók :))))
Végre valaki,aki nem egy lehetetlen, kisebbségi nevet akar adni a csimotának! Lakatos Nintendó, Kolompár Teszlatrooper, Kovács Inuyasha...pffff, gáz!!!!
Annyira nem bonyolult így egyben, és szép név a Nóra. Ha annyira zavar az r, akkor a Noémi hasonlít a legjobban, amiben nincs.
(Meg így hívják az egyik lányomat :))
A másik 2 se rossz, de én nem adnék magánhangzóval kezdődőt, mert olyan, mintha az "s" már a keresztnévhez tartozna, nem hangzik jól.
(Pl akiket ismertem mondjuk Horváth, Németh vezetéknévvel, magánhangzóval kezdődő keresztnévvel, mindig ment a szivatás, Hákos, Hanna, Hatilla, meg hasonlók...)
Szerintem nem rossz
Viszont Alizzal szebb
( nekem a Nóra sokkal jobban Eleonóraként tetszik és Nórának becézve)
Szerintem Noémivel a legjobb. Rövid a vezetéknév, jobb ha kicsit hosszabb a keresztnév és dallamosabbá teszi.
Nekem nem tetszik, ha magánhangzóval kezdődik nagyon összefolyik: Hár Senikő, meg Hár Salíz...
Milyen szép vezetéknév. Viszont nekem pont az tetszik benne,hogy ilyen rövid és bármilyen hosszú keresztnév mehet utána.
Talán az Enikő tetszik leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!