Ki és hogyan állapítja meg egy 1,5 éves gyermeknél, hogy lisztérzékeny?
Főleg az érdekel, hogy kórházban történik, kell biopszia is, mint ahogy azt a neten olvastam.
1,5 éves kislányomnak iszonyatosan savanyú szagú a széklete. Pelenkáztam már pár babát (nővérem és bátyám gyermekeit), és az övéké kaka szagú volt, a lányomé viszont mindig savanyú. Ez mellett a tünet mellett még fennáll, hogy soványka, össz-visz 8 kg.
kérsz a körzeti orvostól egy beutalót gastro-ra, és kérsz időpontot. készülj fel, hogy sok-sok hónapra adnak sajnos ip-ot :( nekünk úgy volt, hogy most 28-án kellett volna menni,de végül nem kell. én bő 1 hónapja kaptam az időpontot, de úgy, hogy a drnő azt mondta fölvesz minket, mintha befeküdnénk, így "csak" 1,5 hónap lett a várakozás.
Amit még a körzetinek meg kell csinálnia mielőtt bejuttok a gastrora, egy széklet vizsgálat. ennek az eredményét kérik, hogy vidd magaddal.
mi bp-en lakunk, lehet, hogy máshol nem kell ennyit várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!