Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy álltok anyós, sógor,...

Hogy álltok anyós, sógor, sógornő fronton?

Figyelt kérdés
Jó viszony? Rossz viszony? Beleszól-e? Nem-e? Áskálódik-e? Hogy reagáljátok le?
2010. jún. 22. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anyosom mar nem el,nem is ismertem.

Apos:alkoholista de ha jozan akkor normalis.Meg az eskuvonk elott "kiosztottam" egyszer es elmontam neki a mihez tartast mert eleg durvan kotekedni probalt velem.Na azota nincs is baj vele,jobban szeret mint barmelyik gyereket mert en legalabb torodok vele nem mint a harom lanya:(

Amugy Erdelyben elnek es keveset talalkozunk.

1,sogornom: 2 gyereke van,jo vele a viszony de szereti keverni a szrt.Multkor azon volt kiakadva,hogy a facebookon a csaladom albumomba oket nem tettem bele..:S jelzem epp "feltoltes" alatt volt es meg a tesoim kepe sem volt benne.Eleg buta.

2.sgornom:O egy iszonyat makacs teremtes.O kezdte el keverni ezt a facebookos ugyet.Nagyon tud kavarni.Persze mikor baja van akkor megtalal mert O a ferjem "kedvenc" huga.O valoszinu nem engem akart sogornonek a finom "celozgatasokbol" itelve.Az eskuvonket majdnem tonkrette de a lanybucsumat azt sikerult is neki.

Mar vagy 3 hete nem keresett de majd ugy is fog ha bajba lesz.

3.sogornom:Eddig meg vele volt a legjobb a helyzet.De ettol a facebookos dolog miatt O is megharagudott es eleg durvan kiosztott majd 1 het mulva felhivott,hogy keressek neki munkat a Balaton parton,szallassal meg mindennel egyutt.Akkor persze bubaj volt es kedves.

Szoval ez van.

Meg szerencse,hogy a szuleimmel es a tesoimmal nagyon jo a viszony:)

1 eves kisfiu anyukaja

2010. jún. 22. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:
elmontam=elmondtam:)
2010. jún. 22. 20:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Látom a sógornők igencsak szeretnek kavarni! :D:D Ne aggódj az enyém is...hála istennek csak 1 van! :)

Tesóm férjét imádom, férjecském is!

Biztos csak irigykednek rátok...én ezzel nyugtatom magam és csak nevetünk a hülyeségein:)

Anyóssal nem sok baj van, csak ha a drága sógornő telebeszéli a fejét és azt mondja vissza nekünk, de akkor a páron jól leosztja őt is! :)

2010. jún. 22. 21:22
 14/14 anonim válasza:
53%

Tehát!:)

Anyós!?Nem anyós,mert egy igazi anyós nem ilyen!vagy tévedek??Mert inkább a rossz anyós fajta van több mint a jó!!

Nem tartom anyósnak,mert nálunk más a helyzet,de lett "közös" gyermekünk a párommal!

Így sem anyós sőt nem is mama inkább banya!!:)))Ráadásul a leg gonoszabbik közül!Mert igen csak kimutatta a foga fehérét nekem 5 év alatt!Most meg,hogy lett közös baba "állítólag" a párom szerint szégyenli magát ahogy viselkedett velem!Na persze!Még a végén megsajnálom,szegény!Amennyi fájdalmat okozott nekem,de a páromnak is most már soha sem fogom megtenni felé a lépést és kedves lenni vele!Csak az alap amit az illem diktál és ennyi!Erről ő maga tehet,vissza csinálni már késő!!!

2010. nov. 20. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!