Mikor megszületett a baba, anyós s sógornő ha ment látogatóba vittek valamit?
nekunk nem vett senki semmit, de az anyosom neha kuld nekem madártejet, mert tudja, hogy imadom :D (jo, 8 honapos vagyok, es ketszer kuldott)
.. ennek ellenere tudom, hogyha barmit kérnék, segitenenek.
jobb igy, mintha kiszornak a penzt olyan dolgokra, amit nem hasznalnank...anyam pl egy nagy 1x2 méteres durva frottirtorolkozot vett a babamnak (tudjatok, azt, ami olyan mint a smirdli), nagyon ronda, macis mintával, megkertem, hogy _NE_ vegyen semmit..foleg hogy anyam vasarlasi betegsegben szenved, nem azert vette, hogy nekunk, hanem hogy vasaroljon.
igazabol ne torodj vele, majd ha nagyobb lesz, valoszinuleg valtozni fog a dolog, csak tudod, ilyenkor nincs semminek szuksege a babanak szerintem, csak rátok.
Szia.Nálunk pont forditva van.A kislányom 13hetes és ugy nem jönnek anyosómék,hogy ne hozzanak valamit,azt hozzá teszem minden héten jönnek ! Legyen az pelenka,ruha bármi ! Anyukámék meg semmit,mióta megszületett a lányom 2*voltak nálunk,ha mi nem megyünk nem is látják az unokájukat...
Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!