Megváltozhat a gonosz anyós, ha gyűlölködő természete van, de unokát szül neki a gyűlölt menye? 6 hetem van szülésig, de még nem is tud a baba érkezéséről. A fiát is elveszítette a sok gonoszsága miatt. Lehet vajon nagymama belőle? Félünk tőle.
Egyetértek az utolsó hozzászólóhoz. Egy de tényleg csak egy utolsó esélyt szabad neki adni.Akkor minden kiderül róla. Bár szerintem, ne sok reményt fűzetek hozzá.Megváltozni ebben a korban? Lehetetlen jó irányban!A gyerek nevelésébe is bele fog szólni, te semmit nem fogsz jól csinálni stb...
A vége úgyis megint vita lesz, neked meg elapad a tejed a sok idegeskedéstől, a pároddal nekiálltok veszekedni, szóval semmi jó nem fog belőle kisülni. Kívánom még időben sikerüljön jól döntenetek! Gratulálok, sok boldogságot, egészséget és örömet a picurhoz!
Az utolsó írónak, mert embernek nem igen nevezném:Rossz helyen kezdtél el írni!!!!
Meglátszik nem nő vagy!!
Először is,ne anyósnak akarj unokát szülni,hanem magadnak és a férjednek gyereket azért,mert ti vágytatok rá.
Ha ennyire rossz a kapcsolat vele,akkor kár is reménykedni bármiben.Persze lehet egy esélyt adni,de sajnos nem szokott semmi jól kisülni belőle.Ahogy előttem is írták már,biztosan nem tudnál tudnátok semmit jól csinálni,hogy az neki is tessen.Kár lenne miatta idegeskedni.Neked meg főleg.A családi konfliktusokat oldja meg mindenki a maga családjában,szerintem bízd a férjedre,hogy Ő mit akar,Te ne erőltess semmit.Biztos nem, véletlenül vannak ilyen kapcsolatban.Egy olyan családban,ahol szeretet megértés van egymás iránt ez nem fordulhatna elő.Ha meg tudod is,hogy gonosz,örülj ha nincs semmilyen kapcsolatotok vele.csak bonyolítaná nehezítené az életeteket.Nem beszélve arról,hogy nagyon sok házasság ment már tönkre gonosz áskálódó anyós miatt.Koncentráljatok most egymásra,és legyetek nagyon boldogok a babátokkal.
Először is,ne anyósnak akarj unokát szülni,hanem magadnak és a férjednek gyereket azért,mert ti vágytatok rá.
Ha ennyire rossz a kapcsolat vele,akkor kár is reménykedni bármiben.Persze lehet egy esélyt adni,de sajnos nem szokott semmi jól kisülni belőle.Ahogy előttem is írták már,biztosan nem tudnál tudnátok semmit jól csinálni,hogy az neki is tessen.Kár lenne miatta idegeskedni.Neked meg főleg.A családi konfliktusokat oldja meg mindenki a maga családjában,szerintem bízd a férjedre,hogy Ő mit akar,Te ne erőltess semmit.Biztos nem, véletlenül vannak ilyen kapcsolatban.Egy olyan családban,ahol szeretet megértés van egymás iránt ez nem fordulhatna elő.Ha meg tudod is,hogy gonosz,örülj ha nincs semmilyen kapcsolatotok vele.csak bonyolítaná nehezítené az életeteket.Nem beszélve arról,hogy nagyon sok házasság ment már tönkre gonosz áskálódó anyós miatt.Koncentráljatok most egymásra,és legyetek nagyon boldogok a babátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!