Hogy álltok anyós, sógor, sógornő fronton?
Szia! Anyósommal egy telken lakunk de külön lakrészben. Azt nem mondom hogy sosincs tele vele a tököm, van hogy igen, de aztán elszáll a mérgem. Bele nem szól semmibe, maximum elmondja a véleményét de vagy meghallom vagy nem, jó a viszonyunk, áskálódni egyáltalán nem áskálódik.
APósom nincs.
Sógorom nincs, legalábbis még eddig.
Sógornőm tök rendes, akármikor számíthatok rá, bár ez kölcsönös mert ő is rám ha van valami. Náluk 3 gyerek van, sűrűn összejárunk.
Anyósom (igazából nem az, mert nem vagyunk házasok) ill a párom öccse normális. Sógornőm nincs.
heti 1x megyünk anyósékhoz, az öcsét meg ritkában látom, neki még nincs gyereke.
Anyósék amúgy vasárnap viszik a nagyfiamat a tengerhez nyaralni 2-3 hétre.
Senki nem szól bele semmibe, még anyám se, amúgy tudják, hogy én nem hagyom magam.
Közvélemény kutatás?:)
Anyós:már javul a magatartása.
Sógor:nincs
Sógornő I.:nagyon jó, mindenben segít, ha kell.
Sógornő II.:nem jön.Megsértődött, mert nem ő lett a keresztanya.De!Keresztelő előtt sem jött, mert NEM SZERETI a babákat.Az tuti, hogy áskálódik.Vannak gyanús esetek.Irigy, mert nincs sem barátja, sem férje, senkije.Nagyon brutálul tud viselkedni mindenkivel.
Após nem kell?:ritkán jön.Hálát adok az égnek.
Anyós: javul, hetente egyszer egy délutánt vagyunk nála,
Após: tök normális, csak ünnepnapokon találkozunk,
Sógor: elvagyunk.
Sógornő: nincs, amikor volt elfogadtam.
Anyám, Apám: éppen elmebetegek, csak akkor látják a gyerekeket, ha mi visszük, ők nem fáradnak ide, Mi meg mostanában ezt nem tesszük meg.
Anyós+após itt lakik az utcában, havonta jó, ha egyszer átjönnek. Akkor se a gyerekkel foglalkoznak, hanem minden mással. Rendszerint a nevét is eltévesztik (másik unoka nevén szólítják) vagy csak egyszerűen lekisfiúzzák, ami mocskosul idegesít. Amúgy meg csak okoskodnak, értelmes szó nem igen jön ki a szájukon. Nem vagyunk rosszban, de a hideg ráz tőlük...
Sógorok-sógornők a férjem részéről: Azt kell mondanom, a férfitársaság a normálisabb. Ők foglalkoznak a kicsivel, akárhányszor jönnek. A női szakasz inkább a féltékenységgel, meg az egymással való versengéssel van elfoglalva. Na és persze itt megy az áskálódás egymás ellen. Díszes egy társaság.
Dédiszülők apa részéről: már nem épp fiatalok, de ha nem is jönnek, van bennük annyi, hogy felvegyék a telefont és megkérdezzék, hogy van a babó. Persze néha kapunk tőlük is kéretlen okosságokat, de hát velük már nem igen érdemes leállni vitatkozni.
Az én sógornő"jelöltem" a tesóm részéről: hát ő se egy iq bajnok, de legalább szereti a gyereket és foglalkozik is vele.
Örülök, hogy vannak jó viszonyban lévő családok is!
csak azért kérdeztem, mert én nem vagyok jóban majdnem egyikkel sem, sógornőmmel pláne, sógorommal bírjuk egymást, de ezt a felesége elég rossz szemmel tartja (nem mintha lenne féltékenykedni valója)
Azt hittem bennem van a hiba, de látom más is van ilyen helyzetben:)
Apósom nincs. valaki kérdezte miért nem kérdezem őt.
Hát nem irigyellek.
Azért érdekes, hogy sok családban mennyi gond van.Lehet, ha jobb lenne a gazdasági helyzet, mindenki nyugodtabb lenne, és kevesebb lenne a családi viszály is?!
13:42-es vagyok.Bocsi!Azt kihagytam, hogy sóginő II. még a lányom nevét sem tudja leírni helyesen.Azon csodálkozom, hogy egyáltalán tudja.
Jók az ilyen kérdések.Egy csomóan kipanaszkodják magukat.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!