Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én nehéz döntésem lesz...

Az én nehéz döntésem lesz ugyan, de leírnátok ti mit tennétek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ma hívott a főnököm, hogy vissza tudnék-e menni mielőbb dolgozni, mert kilépett egy kollégám, és mivel januárban úgyis bölcsibe adnám a gyerkőcöm, mennék-e már most, akkor nem vesznek fel embert.

Derült égből villámcsapásként ért.

16 hónapos a kislányom, már az is nagy szívfájdalmam, hogy januártól bölcsibe kell majd adnom, de hogy már most elszakadjak tőle...

Azt mondták, mehetek akár négy órában is először...

Nem tudom, mit tegyek?

Nézzetek rá a gyerekeitekre, és mondjátok meg, hogy Ti mit tennétek a helyemben?

Nem tudok racionálisan gondolkodni, csak bőgök, hogy a kislányommal töltött mindennapok ilyen hirtelen véget érhetnek.

Anyukám tudna rá vigyázni, amíg nem lesz helye a bölcsiben.

Őrület az egész!

Tisztára belebetegedek!

2010. jún. 22. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Azt hiszem én is visszamennék ilyen körülmények között. Próbáljátok meg, aztán ha mégsem sikerül, még mindig változtathattok a helyzeten.

De szerintem tetszeni fog neked is és a babádnak is (eleinte biztosan furcsa lesz).

2010. jún. 22. 13:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha most vesznek fel valakit,akkor is mehetsz oda dolgozni januárban?
2010. jún. 22. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Attól függne mennyi a fizum, megéri-e vissza menni idő előtt!

NEkem 110 ezer volt a fizum amit kézhez kaptam, a gyedem a csp-együtt 100 ezer. Én nem mennék vissza majd csak ha 2 éves lesz.

Ha 4 órásba mész vissza akkor gyedet vagy gyest fogsz kapni, azt sem mindeggy! Én fizetéstől tenném függővé, de nekem is megszakadna a szívem ha bölcsibe kéne adni 16 hónapos lányom, szeretek vele itthon lenni. Mondjuk ha anyukám vigyázna rá, akkor meggondolnám hogy vissza megyek-e, de csak akkor ha bőven többet kapnék fizut mint a gyedem!

2010. jún. 22. 13:55
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Nagyjából az összes gondolatomat leírtátok, és az összes pro- és kontra érvemet.

Nagy dilemma ez nekem.

Férjemmel még nem beszéltem, mert munka közben nem akarom zavarni, de szoktatom magam a gondolathoz, hogy 4 órában visszamegyek.

Persze pénzfüggő.

Gondolom a GYED-em ugrik, bár még nem tudom ennek a munkaügyi hátterét.

Se részleteket.

Én is attól félek, hogy januárban már nem lennének túl lelkesek, ha most ezt visszamondom.

Lehet, hogy más posztra tennének...

Nem tudom.

Az így nem hangzott el - nagyon sok minden fontos részletkérdés mellett - hogy ha most nemet mondok, akkor nem is lesz már munkám, de azzal, hogy most vesznek fel egy embert, ha nem megyek vissza, gondolom burkoltan arra céloztak, hogy ha én nem, akkor lesz más.

Fél évre meg nem hiszem, hogy bárkit határozott időre felvennének.

Hú, de lassan telik ez a nap!

Alig várom, hogy a férjem haza érjen, aztán beszélhessek vele.

2010. jún. 22. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen feltételek mellett amit itt végül kommenteltél vissza KELL menned!Szívem együtt érez veled.15 hós a lányom és talán megtehetem hogy majdnem 2és fél éves koráig várok.Főnök is belement és férjem is.De el sem tudom képzelni milyen lesz pedig addig még van idő.Sajnos az eszedre kell hallgatnod és 4 órában visszamenni.Arra gondolj ettől a kislányoddal csak erősödik a kapcsolatotok.Főleg ha mama lesz vele.Biztonságban tudhatod.Biztosan nehéz lesz de fel a fejjel!Lélekben veled érzek!
2010. jún. 22. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!