Akik bölcsőt használtatok az elején, mikor tettétek át kiságyba a babát, és nehéz volt-e?
3 hósan ment a nagyágyba saját szobába.
akkor voltunk anyukáméknál 2 hétre, ott kiságyban mellettünk aludt, és mikor haza értünk ment a kiságyba.
Köszönöm!
Engem konkrétan a bölcső érdekel, mert hogy ott mozgásban van szinte folyamatosan, és attól tartok, nem szokik-e hozzá túlságosan, hogy aztán nem tudom áttenni a kiságyba.
3. gyerekkel gondolkozom rajta, hogy jó lenne-e beszerezni egyet? (Első kettő mózesben volt nekem is 2-3 hónapig)
szia!
Nekünk bölcsőnk volt, semmi gond nem volt a kiságyba szoktatással, 4,5 hós a kicsi, 3 hós koráig mellettünk aludt, most már saját szobában, kiságyban...persze nekem ez így baromi fárasztó, mert még mindig 3-4x kel éjszaka, főleg most, hogy a második fogacskával küzdünk...de tudom, hogy hosszú távon így a legjobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!