Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lelki ismeretfurdalás? Ti...

Lelki ismeretfurdalás? Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Ha nincs itthon a párom, úgy fürdünk a babával hogy én megfürdök a kádban, a pici 5 hónapos kisfiunk pedig a bébihordozóban bent ül velem a fürdőszobában.Ha végeztem, felöltözök, készítek neki is vizet és aztán fürdetem.De ma este, amikor ki akartam venni a hordozóból, nem vettem észre hogy bedugta az ujját oda ahová a biztonsági övet kell fűzni és emeltem a babával együtt az ülést is.Szegénykém felsírt én meg azt sem tudtam hogy vegyem kifelé a kis ujját.Aztán jégakkut tekertem kendőbe és "borogattam" neki.Nincs semmi rajta, ahogy sikerült kiszednem már vigyorgott rajtam, de mégis...

Tudom lesz még ilyen, de akkor is.Eddig puszilgattam és beszéltem neki hogy nem akarta "bóka anya", de olyan rosszul érzem magam, hogy fájdalmat okoztam a gyönyörűségemnek:(

2010. jún. 20. 00:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
talán 2 hónapos volt a lányom, amikor az ágyba berakás közben nem tudom hogyan, de bevágtam a fejét a kiságyba, az éle környékére. Nagyon megijedtem, mert még nagyon sérülékeny volt a kis feje, sírtam is, de szerencsére neki nem lett baja. Talán fél percet a sírt, aztán nyugi volt. Én tovább bőgtem, nagyon rosszul éreztem magam. Most 14,5 hónapos
2010. jún. 21. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy idősebb a kislányom, szinte mindennaposak lettek az ilyen esetek... Körülöttem sertepertél a földön, mosogatok, lépek odébb, emelem a lábam magasra hogy nehogy rálépjek, természetesen már tök máshol van, mint az előző pillanatban, és bizony nem egyszer fejbe kólintottam a lábammal. Egyszer el is esett emiatt. Volt hogy nyújtotta a kis kezét, hogy vegyem fel, a kanapé mellett ült, nem láttam hogy a lába a kanapé alatt van, én meg felemeltem lendületből, hát az Isten őrizte, hogy nem tört el a lába. nagyon fájhatott neki mert nagyon sírt. Ez volt a legdurvább eset.
2010. jún. 21. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Kislányom 8 hónapos.

Ma délután indultam be vele a konyhából a szobába, felemeltem, hogy a nyakamba ültessem, de nem láttam fölfelé, és lefejelte az ajtófélfát.

Nagyon megijedtem, elkezdett sírni, nagyon rossz érzés volt.:-S

2 hónaposan fél percre hagytam a széken a hordozóba, lefordult vele, arccal a földre... Akkor el kezdtem sírni.

Az autóból mikor veszem ki, többször előfordult, h nekiütődött a feje az ajtókeretnek...

Rossz érzés mind:-(

2010. jún. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!