Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy értessem meg a rokonokkal...

Hogy értessem meg a rokonokkal, védőnővel, hogy ne gügyögjenek és beszéljenek értelmesen?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar a többeszámban beszélés, a gügyögés, de hiába mondtam a rokonoknak, hogy beszéljenek értelmesen, mintha meg sem hallanák. Ráadásul a védőnő is folyton szopcsi, tápi, gyümi, főzi és hasonló nyelven beszél. Anya vagyok, nem fogyatékos... A rokonok pedig azt kérdezgetik, hogy tudunk-e szopizni meg van-e kakink és szeretjük-e a tápit és hasonlók.

Tudom, hogy kapom majd a beszólásokat, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy ez zavar, de akinek ez a véleménye az nem érdekel, csak abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan tudnám ezeket megértetni a körülöttem levőkkel, mert az egyszer-kétszer elmondtam sajnos nem segített.

2010. jún. 19. 15:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát én szoktam becézni, persze nem idióta módon mindent, csak módjával.

DE! A sógorom barátnője viszi a prímet az biztos! Ha a gyereknek beszél sejpít, raccsol, pösze! Kb. így hangzik: Sija Pankuci! Mit cinájsz? Jácccóóóóól?

És ezt még tudja fokozni is. Először gondoltam, hogy szólok neki, de végülis nem találkoznak sűrűn, én meg jót röhögök rajta.

(Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ez kikívánkozoztt belőlem)

2010. jún. 20. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!